Bose logo
QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling™ headphones – Samsung- en Android™-apparaten Zwart
QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling™ headphones – Samsung- en Android™-apparaten Zwart

Met de QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling™ headphones van Bose geniet je niet alleen van beter geluid, je bepaalt ook helemaal zelf je luisterervaring. Sluit de wereld buiten om helemaal op te gaan in je muziek of laat de wereld juist binnen terwijl je luistert. Schakel ruisonderdrukking in om niet te worden afgeleid of activeer met één druk op de knop de Aware-modus, zodat je hoort wat er om je heen gebeurt. De StayHear®+ oordopjes hebben een comfortabele, stabiele pasvorm en met de in-line microfoon/afstandsbediening schakel je makkelijk tussen je muziek en telefoontjes, maar kun je ook verschillende functies van je apparaat bedienen. Kies het QC®20 Samsung-model om met een Samsung Galaxy-smartphone te gebruiken.

Video & 360 foto's

Belangrijkste kenmerken

  • Bose® Acoustic Noise Cancelling™-technologie zorgt ervoor dat je de wereld kunt buitensluiten en helemaal kunt opgaan in je muziek

  • De Aware-modus zorgt ervoor dat je met één druk op de knop meekrijgt wat er om je heen gebeurt

  • Vol, helder geluid Vol, helder geluid

  • Zachte StayHear®+ oordopjes met een stabiele pasvorm voor uren comfortabel luisterplezier

  • In-line microfoon/afstandsbediening die compatibel is met de meeste Samsung Galaxy-smartphones


Kenmerken

Met deze QuietComfort® 20 headphones van Bose ervaar je muziek onderweg als nooit tevoren. Geniet van de vrijheid van een in-ear hoofdtelefoon met levensecht digitaal geluid en laat je niet storen door het lawaai om je heen. De StayHear®+ oordopjes weren een deel van het geluid. Het grootste deel van de rest wordt elektronisch gereduceerd door de Bose® Acoustic Noise Cancelling®-technologie, zelfs in de luidste omgevingen.

Als je even moet opletten, zoals bij het oversteken van een drukke straat of bij mededelingen op het vliegveld, hoef je alleen maar de Aware-modus in te schakelen in plaats van je hoofdtelefoon af te zetten. Met één druk op de knop laat je de wereld om je heen binnen terwijl je dankzij lichte ruisonderdrukking onverminderd van je muziek geniet.

Ook de QC®20 headphones bieden levensecht Bose®-geluid met een kwaliteit die je niet zou verwachten van in-ear hoofdtelefoons. TriPort®-technologie en Active EQ zorgen samen voor details, diepte en balans, zodat je nummers altijd levendig klinken en je muziek niet naar de achtergrond verdwijnt, waar je ook bent.

Met onze StayHear®+ oordopjes geniet je nog comfortabeler van je muziek. Ze bieden een zachte, stabiele pasvorm, zodat ze in één keer goed zitten en ook blijven zitten. De kegelvormige oordopjes oefenen een gelijkmatige druk op je oren uit, voor maximaal comfort en een subtiele afsluiting die achtergrondgeluid buiten laat.

Je hebt alle bediening binnen handbereik met een schuifregelaar op de bedieningsmodule om ruisonderdrukking in of uit te schakelen, en een in-line microfoon/afstandsbediening met knoppen voor de Aware-modus en het beantwoorden/beëindigen van telefoongesprekken. De afstandsbediening met vier knoppen op het QC®20-model heeft volume- en muziekregeling, maar biedt ook toegang tot spraakherkenningsapps zoals Siri® en Google Search.

De lithium-ionaccu in de bedieningsmodule kan in slechts twee uur worden opgeladen via de meegeleverde usb-kabel en gaat vervolgens tot wel 16 uur mee. Een acculampje geeft de status aan, zodat je weet hoeveel vermogen de accu nog heeft. Zelfs als de accu leeg is, kun je nog van muziek genieten met dezelfde kwaliteit als onze gewone in-ear hoofdtelefoons.

Op het moment dat je je hoofdtelefoon niet gebruikt, berg je hem eenvoudig op in het meegeleverde draagetui.

Product specificaties

Technical Specifications
QC®20 headphones – Samsung-apparaten (inclusief kabel en StayHear®+ tips) 132 cm (44 g)
StayHear®+ tips 3,2 x 2,5 x 1,3 cm (h x b x d)
Usb-kabel Lengte 30,5 cm
Kledingclip 2,5 x 0,3 x 1,8 cm (h x b x d)
Bedieningsmodule 8,9 x 3,2 x 0,95 cm (h x b x d)
Etui 2,5 x 14 x 8 cm (h x b x d)

Veelgestelde vragen

Kan ik de hoofdtelefoon ook gebruiken als de noise cancelling is uitgeschakeld of als de accu leeg is?

Ja, de QC®20 headphones kan ook geluid afspelen als de accu leeg is of als de unit uitgeschakeld is. Je kunt echter geen noise cancelling of Aware-modus gebruiken. Daarnaast is de actieve equalisatie, die elektronisch zorgt voor een levensechter geluid, uitgeschakeld. Voor deze technologieën is energie nodig.

Welke apparaten kan ik gebruiken in combinatie met QC20 headphones?

De QC20 headphones zijn specifiek ontworpen voor geselecteerde Apple-, Samsung- en Android™-apparaten. Met een in-line microfoon en knop voor beantwoorden/beëindigen schakel je naadloos tussen gesprekken en muziek. Bij sommige telefoons moet je de knop voor beantwoorden/beëindigen enkele seconden ingedrukt houden om deze functies uit te voeren.

Kan ik de QC20 headphones gebruiken in regen of sneeuw?

Nee, QuietComfort 20 headphones zijn niet ontworpen voor gebruik in vochtige omgevingen.

Powered by Flixmedia
Deze website plaatst cookies om u een betere gebruikservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Lees meer over cookies op https://www.flixmedia.com/privacy-notice