Bose logo
SoundLink® Mini Bluetooth® speaker II Carbon
SoundLink® Mini Bluetooth® speaker II Carbon

Geniet onderweg van je favoriete muziek, waar je ook bent. De SoundLink® Mini Bluetooth® speaker II geeft vol, natuurlijk geluid en een krachtiger, intenser laag dan je van een draagbare luidspreker zou verwachten. De luidspreker maakt draadloos verbinding met je smartphone, tablet of ander Bluetooth®-apparaat, zodat je overal kunt luisteren naar je muziek of het geluid van je video's of games. Via de ingebouwde microfoon kun je bovendien telefoongesprekken voeren.

Video & 360 foto's

Belangrijkste kenmerken

  • Groots geluid met diep laag voor een complete geluidservaring

  • Draadloos en ultracompact, zodat je overal kunt genieten van Bose®-geluid

  • Ingebouwde microfoon om telefoongesprekken te voeren

  • Gesproken instructies die je door het Bluetooth®-koppelproces leiden

  • Oplaadbare accu biedt tot wel 10 uur afspeeltijd


Kenmerken

De SoundLink® Mini speaker II is met een gewicht van 0,67 kg klein en licht genoeg om overal mee naartoe te nemen. Door het platte ontwerp en het lage zwaartepunt kun je hem bijna overal neerzetten en kan hij bijna niet omvallen.

Dankzij de oplaadbare lithium-ionaccu speelt de luidspreker tot wel 10 uur draadloos muziek af. Je kunt hem bovendien met de meeste usb-voedingsbronnen opladen. Plaats de luidspreker thuis in het laadstation voor ononderbroken luisterplezier en zodat hij altijd opgeladen en klaar is om mee te nemen.

De SoundLink® Mini speaker II heeft een bereik van ongeveer 9 meter, waardoor je draadloos kunt genieten van hoogwaardig geluid. Gesproken instructies maken het koppelen van de luidspreker met je smartphone, iPad of ander Bluetooth®-apparaat makkelijker dan ooit. Bovendien onthoudt de luidspreker de acht laatst gekoppelde apparaten, dus je maakt heel eenvoudig opnieuw verbinding.

Je verwacht niet dat uit een luidspreker van dit kleine formaat zulk geweldig geluid kan komen, maar de SoundLink® Mini speaker II bewijst dat draagbaarheid niet ten koste hoeft te gaan van de geluidskwaliteit. De combinatie van Bose-technologieën en een innovatieve driverconfiguratie biedt een volledig geluidsbereik – inclusief diep laag – en door ultracompacte behuizing neem je je muziek makkelijk overal mee naartoe.

De SoundLink® Mini speaker II combineert elegantie en gebruiksgemak. De robuuste aluminium behuizing is uit één stuk gemaakt en mooi vormgegeven, met alleen een aan/uit-knop en volumeknoppen; alle andere functies worden direct vanaf je Bluetooth®-apparaat bediend.

Product specificaties

Technical Specifications
Speaker 5,1 x 18 x 5,8 cm (h x b x d) (0,68 kg)
Laadstation 1,6 x 15,7 x 5,1 cm (h x b x d) (79 g)
Wandoplader 6,7 x 4,8 x 1,5 cm (h x b x d)
Kabel Lengte 91,44 cm

Veelgestelde vragen

Welke audiobronnen kan ik gebruiken met de SoundLink Mini Bluetooth speaker II?

De speaker is specifiek ontworpen om te gebruiken in combinatie met de meeste populaire Bluetooth-apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Ook heeft de speaker een extra ingang voor een bedrade verbinding met een mp3-speler of vergelijkbare draagbare speler.

Hoe bedien ik de speaker?

Knoppen voor in- en uitschakelen en volumeregeling bevinden zich op de speaker zelf. Je kunt ook je smartphone of een ander gekoppeld apparaat gebruiken om een afspeellijst te selecteren, een audiobron te streamen enz. Hiervoor heb je geen afstandsbediening nodig.

Wat is het draadloze bereik van de SoundLink Mini speaker II?

De speaker werkt gemiddeld binnen 9 meter vanaf het gekoppelde Bluetooth-apparaat. Muren en constructie-elementen kunnen de ontvangst soms beïnvloeden.

Kan ik muziek streamen (Spotify® enz.) van mijn computer naar de SoundLink Mini speaker II?

Ja, zolang je computer geschikt is voor Bluetooth en binnen 9 meter van de speaker staat.

Wat gebeurt er als ik word gebeld terwijl mijn telefoon muziek streamt naar de SoundLink Mini speaker II?

Als je wordt gebeld, wordt de muziek onderbroken en komt de oproep binnen via de speaker. Je beantwoordt de oproep door op de multifunctionele knop te drukken en in de speaker zelf te praten. Nadat je het gesprek hebt beëindigd, wordt je muziek hervat.

Hoe kan ik het accuniveau controleren?

Wanneer de speaker wordt ingeschakeld, brandt de accu-indicator gedurende 10 seconden. De indicator gaat vervolgens uit om de accu te sparen. Als je het accuniveau wilt controleren, houd je de aan/uit-knop ingedrukt. De indicator gaat branden. Groen = accuniveau van 70% of meer; geel = 20–70%; rood = accuniveau van minder dan 20%.

Wat is de afspeeltijd/laadtijd van de accu?

De prestaties van de accu variëren, afhankelijk van de content en het volume waarop je die afspeelt. Bij gemiddeld gebruik gaat een volledig opgeladen accu maximaal tien uur mee. De accu wordt in vier uur volledig opgeladen met het meegeleverde laadstation of de meegeleverde wandlader. Het opladen via andere usb-bronnen of tijdens het afspelen van muziek kan langer duren.

Welk doel hebben de gesproken meldingen op de SoundLink Mini Bluetooth® speaker II?

De gesproken meldingen hebben twee belangrijke doeleinden. Ten eerste helpen ze bij het koppelen en verbinden via Bluetooth, zodat voor de gebruiker duidelijk is hoe dit werkt. Ten tweede worden verbonden bronapparaten bij naam geïdentificeerd, waardoor het gebruik met meerdere bronapparaten eenvoudiger wordt.

Kan ik de SoundLink Mini speaker II als onderdeel van mijn draadloze thuisnetwerk gebruiken?

Nee. De SoundLink Mini speaker II werkt alleen met het draadloze Bluetooth-protocol.

Kan ik de SoundLink Mini speaker II gebruiken om de audio van een video af te spelen, bijvoorbeeld als ik een film kijk op een tablet?

Ja. De kwaliteit, en dan met name de synchronisatie tussen audio en video, kan echter variëren afhankelijk van de Bluetooth-uitvoering op het andere apparaat. Je krijgt het beste resultaat als je de SoundLink Mini speaker II en het andere apparaat dicht bij elkaar plaatst. Zo beperk je storingen in de draadloze verbinding. Gebruik van wifi in de omgeving heeft mogelijk ook invloed op de prestaties.

Powered by Flixmedia
Deze website plaatst cookies om u een betere gebruikservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Lees meer over cookies op https://www.flixmedia.com/privacy-notice