DSC-RX10M2
RX10 II camera met F2.8 lens van 24–200 mm Zwart
DSC-RX10M2
RX10 II camera met F2.8 lens van 24–200 mm Zwart
DSC-RX10M2
RX10 II camera met F2.8 lens van 24–200 mm ZwartDSC-RX10M2
RX10 II camera met F2.8 lens van 24–200 mm Zwart
Exmor RS® CMOS-sensor type 1.0 met 20,2 (effectieve) megapixels
Exmor RS® CMOS-sensor type 1.0 met 20,2 (effectieve) megapixels
's Werelds eerste
1
gestapelde CMOS-beeldsensor type 1.0 met DRAM-chip maakt tot 40x superslowmotion en een razendsnelle sluitertijd (tot 1/32000) mogelijk, voor de opname van beelden die het menselijk oog niet kan waarnemen. Het uitgebreide circuit beschikt over een hogere signaalverwerkingscapaciteit en kan tot meer dan vijf keer sneller
2
uitlezen dan conventionele modellen.
BIONZ X™ voor superieure details en structuren
BIONZ X™ voor superieure details en structuren
Digitale camera's converteren het licht dat wordt vastgelegd door hun sensor naar digitale afbeeldingen. Aangezien de processor achter deze conversie net zo belangrijk is als de lens en de sensor, beschikt de RX10 II over de snelle BIONZ X-processor, die meer natuurlijke details, realistischere beelden, rijkere toongradaties en minder ruis produceert, of u nu foto's of films maakt.
Heldere ZEISS® Vario-Sonnar® T* F2.8 zoomlens
Heldere ZEISS® Vario-Sonnar® T* F2.8 zoomlens
De ZEISS® Vario-Sonnar® T* zoomlens zorgt voor een constant diafragma van F2.8 in het hele zoombereik van 24-200 mm
3
. De lens, die bestaat uit zeven asferische elementen, staat garant voor indrukwekkende close-ups en tovert films en foto's om tot ware kunstwerkjes. Met de professionele handmatige ring stelt u zoom en diafragma in (u kunt het geluid aan/uit klikken voor een stille werking).
Direct 4K-filmopnamen <sup>4</sup> <sup>5</sup> alleen via camera
Direct 4K-filmopnamen
4
4
alleen via camera
De RX10 II kan highprecision 4K-filmgegevens
5
6
rechtstreeks opnemen op een geheugenkaart in de behuizing, terwijl ongewenste vervormingen en onregelmatigheden worden tegengegaan. Dankzij een front-end LSI die grote hoeveelheden gegevens verwerkt door bliksemsnel volledige pixels uit te lezen, kan de camera vervorming van bewegende onderwerpen onderdrukken, die kan optreden door het rollende-sluitereffect.
Superslowmotion <sup>8</sup> met een maximum van 40x
Superslowmotion
7
met een maximum van 40x
Als u met de moduskiezer HFR selecteert, kunt u eenvoudig in superslowmotion films opnemen die flitsende acties bevatten. Kies voor de snelheid van een bewegend onderwerp framesnelheden van 960/1000 fps, 480/500 fps of 240/250 fps (NTSC/PAL)
8
. De beeldkwaliteit is bijna Full HD bij 240/250 fps, en HD bij 480/500 fps in de modus kwaliteitsprioriteit (Quality Priority). Met de modus eindstarter (end trigger) kunt u 2 of 4 seconden vastleggen voordat de filmknop wordt ingedrukt, zodat u het beslissende moment kunt vastleggen.
Sluiter tegen vervorming 1/32000 sec.
Sluiter tegen vervorming 1/32000 sec.
De sluiter tegen vervorming (tot 1/32000 sec.) zorgt voor aanzienlijke vermindering van de beeldvervorming die wordt veroorzaakt door het rollende-sluitereffect. Dankzij de buitengewoon snelle sluitertijd kunt u ook opnamen maken met achtergrondvervaging, door een grote diafragma-instelling te kiezen met een maximum van EV19
9
, zelfs onder zeer lichte omstandigheden.
Snelle en nauwkeurige autofocus tot 0,09 sec.<sup>11</sup>
Snelle en nauwkeurige autofocus tot 0,09 sec.
10
AF van de RX10 II haalt snelheden tot maar liefst 0,09 seconde
11
. Voor het feilloos vastleggen van kortstondige sluitermogelijkheden, biedt de aanpasbare lens ook de snelle, betrouwbare Direct Drive Super Sonicwave Motor (SSM) die samen met de snelle, intelligente AF zorgt voor vloeiende en zeer nauwkeurige scherpstelling.
Continu fotograferen met verminderde black-out tot 14 fps <sup>13</sup>
Continu fotograferen met verminderde black-out tot 14 fps
12
Dankzij de nieuwe supersnelle beeldsensor - en ondanks het hoge aantal van 20,2 MP
13
- kan de camera versneld uitlezen, waardoor continu fotograferen tot 14 fps
14
mogelijk is. Dit stelt u in staat om momenten van vergankelijke schoonheid of gezichtsuitdrukkingen feilloos vast te leggen.
Heldere XGA OLED Tru-Finder™ voor geïnspireerde opnamen
Heldere XGA OLED Tru-Finder™ voor geïnspireerde opnamen
Elektronische zoeker (EVF) met hoog contrast biedt een hoge resolutie die overeenkomt met 2.359.000 punten. Verbluffende resolutie en zelf-verlichting maken weergave van subtiele details mogelijk voor een nauwkeurige compositie.
Professionele bediening en functies
Professionele bediening en functies
Ring voor professionele, handmatige bediening en multi-interfaceschoen (MI) voor toekomstige uitbreiding met verschillende accessoires voor ervaren fotografen. Stevige behuizing van magnesiumlegering met stof-/vochtbestendige onderdelen, waaronder kiezers en knoppen, is ideaal voor intensief gebruik buitenshuis.
15
Maak met één aanraking verbinding met smartphones of tablets
Maak met één aanraking verbinding met smartphones of tablets
Zet een foto of film direct over naar een Android™-smartphone of -tablet door deze tegen de camera aan te houden — via de Imaging Edge Mobile
16
-app die u kunt downloaden, en de ingebouwde Wi-Fi en NFC™ (Near Field Communication). Met één aanraking kunt u ook Smart Remote Control activeren, zodat u de camera vanaf een mobiel apparaat kunt bedienen en filmopnamen kunt starten en stoppen.
Ondersteuning voor camera-apps van PlayMemories (PMCA) <sup>18</sup>
Ondersteuning voor camera-apps van PlayMemories (PMCA)
17
Geniet van een camera die in de loop der tijd steeds functioneler wordt. Kies uit het groeiende aantal camera-apps van PlayMemories
18
voor afstandsbediening, foto- en video-effecten en nog veel meer. U kunt deze apps eenvoudig installeren via uw pc of de Wi-Fi®-verbinding van de camera.
Kies de professionele opname-indeling XAVC S <sup>20</sup> of AVCHD
Kies de professionele opname-indeling XAVC S
19
of AVCHD
Speciaal voor serieuze filmmakers biedt de indeling XAVC S lage compressie voor films van hoge kwaliteit met minimale ruis, zelfs bij scènes vol beweging. Met de indeling AVCHD kunt u filmbeelden eenvoudig bewerken en delen. Deze camera maakt gebruik van 4K-codec voor de ondersteuning voor 4K-filmopnamen tot 100 Mbps. U kunt ook Full HD-opnamen maken.
Diverse filmfuncties ondersteunen professioneel gebruik
Diverse filmfuncties ondersteunen professioneel gebruik
Met verschillende filmfuncties, waaronder beeldprofiel (waarmee u het karakter van de film bepaalt door basisparameters te wijzigen, zoals chromogene effecten en gradatie-aanpassingen), S-Log2 Gamma (waarmee u het dynamisch bereik van de opname uitbreidt om de kans op overbelichting in lichtere delen en gebrek aan detail in donkere gedeelten te verkleinen), TC/UB, opnamebeheer, Dual Video Recording en nog veel meer.
Maak vrijwel overal opnamen met brede ISO-gevoeligheid
Maak vrijwel overal opnamen met brede ISO-gevoeligheid
De gevoeligheid reikt wel tot ISO 12800, voor helderdere beelden bij extreem weinig licht. Laat de modus Auto ISO de meest geschikte instelling automatisch bepalen of vergroot de gevoeligheid handmatig tot een lage waarde zoals ISO 80. Als u de modus Auto ISO hebt geselecteerd, kunt u ook onderste limiet van de sluitertijd instellen.
Aanpasbare knop voor creatief gemak
Aanpasbare knop voor creatief gemak
U kunt de aanpasbare knoppen (C) gebruiken om een van de 40 mogelijke functies te programmeren en de camera zo precies af te stemmen op uw manier van opnemen. Door een veelgebruikte functie of een voorkeursinstelling aan deze knop toe te wijzen, kunt u deze in een oogwenk oproepen. Zo hebt u uw selectie altijd onder handbereik en kunt u de camera sneller en intuïtiever bedienen.
Tweevoudig opnemen: foto's maken tijdens het opnemen van films
Tweevoudig opnemen: foto's maken tijdens het opnemen van films
Foto's maken met 17 MP
20
tijdens het opnemen van een film. Met de camera maakt u indrukwekkende foto's van hoge kwaliteit, zelfs als u filmt. Met de nieuwe functie Automatisch tweevoudig opnemen maakt de camera automatisch foto's tijdens het opnemen van films. U kunt de frequentie van Automatisch tweevoudig opnemen selecteren met de instelling hoog/standaard/laag.
Diverse sluiterfuncties zijn nu verbeterd
Diverse sluiterfuncties zijn nu verbeterd
Sluiter-gerelateerde functies zijn verbeterd. De zelfontspanner ondersteunt nu bijvoorbeeld belichtingsverschuiving, waardoor u deze waardevolle functie zelfs kunt gebruiken in situaties waarin u de sluiter niet zelf kunt bedienen. Het aantal opnamen met belichtingsverschuiving is uitgebreid tot negen.
Helderheidscontrole
Helderheidscontrole
Deze functie, die de helderheid van het beeld verbetert door de sluitertijd te wijzigen, kan bijvoorbeeld worden toegewezen aan een aanpasbare knop. Zo kunt u de functie snel activeren als u een sterrenhemel of een andere donkere scène fotografeert.
MF Assist en peaking-functies voor nauwkeurige scherpstelling
MF Assist en peaking-functies voor nauwkeurige scherpstelling
Deze functies helpen u de scherpstelling nauwkeurig af te stemmen. MF Assist vergroot het gebied waarop u scherpstelt om nauwkeuriger aanpassingen te kunnen maken, terwijl peaking het scherpste gebied of het gebied waarop u voornamelijk scherpstelt, markeert met kleuren van uw keuze die u helpen bepalen of verder scherpstellen nodig is.
Autofocus met vergrendeling voor elk fotomoment
Autofocus met vergrendeling voor elk fotomoment
Druk de sluiterknop half in om AF met vergrendeling
21
te activeren. De framegrootte wordt automatisch afgestemd op het formaat van het onderwerp, waardoor de tracering van bewegende onderwerpen verbetert en u optimaal kunt profiteren van elke fotomoment.
Externe camerabediening ondersteund
Externe camerabediening ondersteund
Wanneer u de camera aansluit op een computer kunt u via de USB-poort van de computer gebruikmaken van externe camerabediening om foto's te maken of instellingen op de camera te wijzigen. U hoeft alleen maar de app voor externe camerabediening te downloaden in een versie die uw pc ondersteunt.
Werkt met iMovie en Final Cut Pro X
Werkt met iMovie en Final Cut Pro X
Dit product is compatibel met Final Cut Pro X en iMovie.
22
Imaging Edge™ Remote, Viewer, en Edit
Imaging Edge™ Remote, Viewer, en Edit
Perfectioneer uw fotografie met Imaging Edge-desktoptoepassingen. Gebruik 'Remote' om het opnemen op afstand te besturen; 'Viewer' om snel foto's te beoordelen en te selecteren uit grote beeldbibliotheken, en 'Edit' om RAW-gegevens te ontwikkelen tot hoogwaardige foto's. Haal het beste uit RAW-bestanden van Sony en beheer uw producties op efficiëntere wijze.
23
DSC-RX10M2
RX10 II camera met F2.8 lens van 24–200 mm Zwart
Gestapelde CMOS-beeldsensor type 1.0 met 20,2 MP en DRAM-chip
Fonticon_Zeiss_logo ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-200mm lens met 2.8 diafragma
BIONZ X-processor voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking
4K Ultra HD voor vier keer zoveel detail als Full HD
Tot 40x superslowmotion
Type sensor
Exmor RS® CMOS-sensor type 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), beeldverhouding 3:2
Aantal pixels (effectief)
20,2 MP
ISO-gevoeligheid (foto's) (Recommended Exposure Index)
Auto: (ISO 100-12800, instelbaar met boven-/onderlimiet), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800 (uitbreidbaar tot ISO 64/80); multi-frame ruisonderdrukking: Auto (ISO 100-12800), 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600
Oplaadbare batterijen NP-FW50, Netadapter (AC-UB10C/UB10D), Micro-USB-kabel, Schouderriem,Lensdop, Schoendop, Zonnekap, Oculairdop, Handleiding
Sensor
Type sensorExmor RS® CMOS-sensor type 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), beeldverhouding 3:2
Aantal pixels (effectief)20,2 MP
Lens
LenstypeZEISS® "Vario-Sonnar® T*, 14 elementen in 11 groepen (7 asferische elementen waaronder een AA-lens)F-getal (maximaal diafragma)Constant F2.8ND-filterAutomatisch / aan (3 stappen) / uitBrandpuntsafstandF=8,8-73,3 mmKIJKHOEK (FORMAAT GELIJK AAN 35 MM)84°-12°30' (24-200 mm)Scherpstelbereik (vanaf de voorzijde van de lens)AF (groothoek: ca. 3 cm tot oneindig, telefoto: ca. 25 cm tot oneindig)
Optische zoom8,3x (optische zoom tijdens filmopname)Clear Image Zoom (foto's)20M ca. 16x / 10M ca. 23x / 5M ca. 33x / VGA ca. 126xClear Image Zoom (films)4K: Ca. 12x; HD: Ca. 16xDigitale zoom (foto)33 xDigitale zoom (film)33 xFilterdiameter62 mm
Scherm
Schermtype7,5 cm (type 3,0 ) (4:3) / 1.228.800 dots / Xtra Fine / TFT LCDHelderheidsregelingHandmatig (5 stappen) / zonnig
Verstelbare hoekCa. 107 graden omhoog; ca. 42 graden omlaagBedieningspaneel display (boven)Ja
Zoeker
ZoekerElektronische zoeker van 1,0 cm (XGA OLED)
Camera
BeeldverwerkingsprocessorBIONZ X™STEADYSHOT (FOTO)Optical SteadyShot; [Foto] optisch; [Film] Intelligent Active Mode, optisch type met elektronische compensatie (anti-roll)Type scherpstellingAF met contrastdetectieScherpstelmodusSingle-shot AF, continue AF, DMF, handmatige scherpstellingLichtmetingsmodusMultipatroon, centrum gewogen, spotmetingBelichtingscompensatie± 3,0 EV, in stappen van 1/3 EVISO-gevoeligheid (foto's) (Recommended Exposure Index)Auto: (ISO 100-12800, instelbaar met boven-/onderlimiet), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800 (uitbreidbaar tot ISO 64/80); multi-frame ruisonderdrukking: Auto (ISO 100-12800), 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600ISO-gevoeligheid (film)Auto: (ISO 100-12800, instelbaar met boven-/onderlimiet), 100 / 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800Minimaal lichtniveau (film)Auto: 3,0 lux (sluitertijd 1/30)Modi witbalansAuto, daglicht, schaduw, bewolkt, gloeilampen, TL wit warm, TL wit koel, TL wit overdag, TL daglicht, flitser, kleurtemperatuur/-filter, aangepastWB-microafstellingG7-M7, A7-B7SluitertijdSluitertijd iAuto (4" - 1/3200*) / Autom. programma (30" - 1/3200*) / Handmatige belichting (Bulb, 30" - 1/3200*) / Diafragmavoorkeuze (30" - 1/3200*) / Sluitervoorkeuze (30" - 1/3200*) * Bij diafragma F8 of hoger. Snelste limiet bij F2.8 is 1/1600 sec. Elektronische sluiter iAuto (4" - 1/32000) / Autom. programma (30" - 1/32000) / Handmatige belichting (30" - 1/32000) / Diafragmavoorkeuze (30" - 1/32000) / Sluitervoorkeuze (30" - 1/32000)
OpnamemodusIntelligente autom. modus / superieure autom. modus, autom. programma, diafragmaprioriteit, sluiterprioriteit, handmatige belichting, Memory Recall 1, 2, 3, filmmodus (autom. programma, diafragmaprioriteit, sluiterprioriteit, handmatige belichting), HFR-modus (autom. programma, diafragmaprioriteit, sluiterprioriteit, handmatige belichting), panorama, scèneselectieScèneselectiePortret, sportactie, macro, landschap, zonsondergang, nachtscène, schemering zonder statief, nachtportret, antibewegingsonscherpteSnelheid continu fotograferen (maximum) (met max. opnamepixelsSpeed Priority voor continu fotograferen: ca. 14 fps, continu fotograferen: ca. 5 fpsZelfontspanner10 sec. / 5 sec. / 2 sec.Drive-modiEnkele opname, continu fotograferen, continu fotograferen met snelheidsprioriteit, zelfontspanner, zelfontspanner (cont.), belichtingsverschuiving enkel belichtingsverschuiving continu , belichtingsverschuiving witbalans , belichtingsverschuiving DROPanorama (opnemen)Sweep PanoramaBeeldeffectToy Camera, pop-kleuren, postereffect, retrofoto, zachte High-key, kleurpartikelfiters, monochroom met hoog contrast., Monochroom met hoog contrast.BeeldprofielUit / PP1-PP7 (zwartniveau, gamma (film, foto, Cine1-2, ITU709, ITU709 [800%], S-Log2), zwart gamma, knee, kleurmodus, kleurniveau, kleurfase, kleurdiepte, detail, kopiëren, opnieuw instellen)Foto's automatisch draaienJaMinimaal lichtniveauAuto: 3,0 lux (sluitertijd 1/30)Belichtingsreg.JaIngebouwde flitser met rode-ogencorrectieAan/Uit
Flitser
FlitsmodusAuto / met flits / langzame synchronisatie / synchronisatie met achterste gordijn / zonder flits / draadloos (met optionele compatibele flitser)FLITSERTYPEIngebouwde handmatige pop-upflitserBelichting met automatische scherpstellingAuto/Uit
BelichtingsverschuivingJaFlitserbereikISO Auto: ca. 1,0 m tot 10,2 m, ISO 12800: ca. 20,4 m
Opname
Compatibele opnamemediaMemory Stick Duo™, Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO Duo™ (High Speed), Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick Micro™ , Memory Stick Micro™ (Mark2), SD-geheugenkaart, SDHC-geheugenkaart (UHS-I), SDXC-geheugenkaart (UHS-I), Stick XC-HG Duo, microSD-geheugenkaart , microSDHC-geheugenkaart , microSDXC-geheugenkaartOpname-indelingFoto: JPEG (DCF, Exif, MPF Baseline-compatibel), RAWOpname-indeling (filmaudio)XAVC S: LPCM 2-kanaals / AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2-kanaals (Dolby® Digital Stereo Creator) / mp4: MPEG-4 AAC-LC 2-kanaalsKleurruimte (foto)sRGB en Adobe RGBFoto's: aantal opnamepixels (beeldformaat)[16:9] 17 M (5472 x 3080) / 7,5 M (3648 x 2056) / 4,2 M (2720 x 1528)
Filmopnamemodus (NTSC)NTSC/PAL-selector: [PAL]-modus AVCHD: 28 M PS (1920 x 1080/50p) / 24 M FX (1920 x 1080/50i) / 17 M FH (1920 x 1080/50i) / 24 M FX (1920 x 1080/25p) / 17 M FH (1920 x 1080/25p), XAVC S 4K: 25p 100 M (3840 x 2160/25p) / 25p 60 M (3840 x 2160/25p), XAVC S HD: 50p 50 M (1920 x 1080/50p) / 25p 50 M (1920 x 1080/25p) / 100p 100 M (1920 x 1080/100p) / 100p 60 M (1920 x 1080/100p), MP4: 28 M (1920 x 1080/50p) / 16 M (1920 x 1080/25p) / 6 M (1280 x 720/25p) [NTSC]-modus AVCHD: 28 M PS (1920 x 1080/60p) / 24 M FX (1920 x 1080/60i) / 17 M FH (1920 x 1080/60i) / 24 M FX (1920 x 1080/24p) / 17 M FH (1920 x 1080/24p), XAVC S 4K: 30p 100 M (3840 x 2160/30p) / 30p 60 M (3840 x 2160/30p) / 24p 100 M (3840 x 2160/24p) / 24p 60 M (3840 x 2160/24p), XAVC S HD: 60p 50 M (1920 x 1080/60p) / 30p 50 M (1920 x 1080/30p) / 24p 50 M (1920 x 1080/24p) / 120p 100 M (1920 x 1080/120p) / 120p 60 M (1920 x 1080/120p), MP4: 28 M (1920 x 1080/60p) / 16 M (1920 x 1080/30p) / 6 M (1280 x 720/30p)Filmopnamemodus (PAL)[PAL]-modus AVCHD: 28 M PS (1920 x 1080 / 50p) / 24 M FX (1920 x 1080 / 50i) / 17 M FH (1920 x 1080 / 50i) / 24 M FX (1920 x 1080 / 25p) / 17 M FH (1920 x 1080 / 25p), XAVC S 4K: 25p 100 M (3840 x 2160 / 25p) / 25p 60 M (3840 x 2160 / 25p), XAVC S HD: 50p 50 M (1920 x 1080 / 50p) / 25p 50 M (1920 x 1080 / 25p) / 100p 100 M (1920 x 1080 / 100p) / 100p 60 M (1920 x 1080 / 100p), mp4: 28 M (1920 x 1080 / 50p) / 16 M (1920 x 1080 / 25p) / 6 M (1280 x 720 / 25p)HFROpname: NTSC/PAL-selector: Modus [PAL] XAVC S HD:50p 50 megapixels (1920 x 1080/250 fps), 50p 50 megapixels (1920 x 1080/500 fps), 50p 50 megapixels (1920 x1080/1000 fps) / 25p 50 megapixels (1920 x 1080/250 fps), 25p 50 megapixels (1920 x 1080/500 fps), 25p 50 megapixels (1920 x 1080/1000 fps) NTSC/PAL-selector: Modus [NTSC] XAVC S HD:60p 50 megapixels (1920 x 1080/240 fps), 60p 50 megapixels (1920 x 1080/480 fps), 60p 50 megapixels (1920 x 1080/960 fps) / 30p 50 megapixels (1920 x 1080/240 fps), 30p 50 megapixels (1920 x 1080/480 fps), 30p 50 megapixels (1920 x 1080/960 fps) / 24p 50 megapixels (1920 x 1080/240 fps), 24p 50 megapixels (1920 x 1080/480 fps), 24p 50 megapixels (1920 x 1080/960 fps) Door sensor uitgelezen aantal effectieve pixels: Kwaliteitsprioriteit (Quality Priority): 240 fps/250 fps (1824x1026),480 fps/500 fps (1676x566), 960 fps/1000 fps (1136 x 384)/Snelheidsprioriteit (Shoot Time Priority): 240 fps/250 fps (1676 x 566), 480 fps/500 fps (1136 x 384), 960 fps/1000 fps (800x270)Resolutie stilstaand beeld3:2-modus: 20 M (5472 × 3648) / 10 M (3888 × 2592) / 5 M (2736 × 1824), 4:3-modus: 18 M (4864 × 3648) / 10 M (3648 × 2736) / 5 M (2592 × 1944) / VGA, 16:9-modus: 17 M (5472 × 3080) / 7,5 M (3648 × 2056) / 4,2 M (2720 × 1528), 1:1-modus: 13 M (3648 × 3648) / 6,5 M (2544 × 2544) / 3,7 M (1920 × 1920), Sweep Panorama: Breedbeeld (12,416 × 1856 / 5536 × 2160), Standard (8192 × 1856 / 3872 × 2160)
Interface
Aansluitingen in/uitHoofdtelefoonhogesnelheids-USB (USB 2.0)micro-HDMImicrofoon (3,5 mm stereo ministekker)multi-/micro-USB-aansluitinginterfaceschoenNFCOne-touch remoteOne-touch sharing
Draadloze mogelijkhedenWi-Fi®: Ja (IEEE802.11 b/g/n (2,4 GHz band))NFC: compatibel met NFC-forum tagtype 3, One-touch remote, One-touch sharing
Vermogen
BatterijsysteemOplaadbare batterijen (NP-FW50)Stroomverbruik (cameramodus)Ca. 2,3 W met lcd-scherm en ca. 2,6 W met zoeker (CIPA-standaard)Opladen via USB/USB-voedingJa (opnemen, afspelen)
BATTERIJLEVENSDUUR (FOTO'S) (CIPA) Foto's (CIPA) : monitor: ca. 400 / ca. 200 min. zoeker: ca. 360 / ca. 180 min., films (opnemen) : monitor: ca. 65 min. zoeker: circa 65 min. (In de [MP4 28M]-modus is de max. continu fotograferen ca. 20 min. en de max. bestandsgrootte 4 GB), films (continu fotograferen) monitor: ca. 130 min., zoeker: ca. 135 min. (in de [mp4 28M]-modus is de max. continu fotograferen ca. 20 min. en de max. bestandsgrootte 4 GB)Meegeleverde batterijOplaadbare batterijen (NP-FW50)
Overig
Photo CreativityJaOpnamefunctiesEye-autofocus, gezichtsherkenning, gezichtsregistratie, foto's maken (tijdens het opnemen van films), Smile Shutter, rasterlijnen, Quick Navi, digitale waterpas (horizontaal en kanteling), witbalansverschuiving, DRO-belichtingsverschuiving, MF Assist, peaking, zebra, schermmarkering, weergave van audioniveau, timing audio-uitgang, stapsgewijze zoom / snelle zoom, TC/UB, naam en copyright fotograaf, minimale sluitertijd ISO Auto, draadloze bediening vanaf pcAfspeelfunctiesBRAVIA® Sync, indexweergave met 9/25 beelden, automatische oriëntatie, diavoorstelling, vooruit-/terugspoelen (film), verwijderen, beschermen, Motion Shot Video, schoonheidseffecten, TRILUMINOS-kleuren, 4K-beelduitvoer
Index afspelen9/25 afbeeldingenPlayback zoomAfhankelijk van het beeldformaat
Afmetingen en gewicht
AFMETINGEN (B X H X D) (CIRCA)129,0 x 88,1 x 120,6mm, 129,0 x 88,1 x 102,2mm (van de voorkant van de lens tot de monitor); 5 1/8 x 3 1/2 x 4 3,4 inch, 5 1/8 x 3 1/2 x 4 1/8 inch (van de voorkant van de lens tot de monitor)
GEWICHT (VOLGENS CIPA-RICHTLIJNEN)770 g (alleen behuizing)813 g (met batterij en media)
DSC-RX10M2
RX10 II camera met F2.8 lens van 24–200 mm Zwart
1 De eerste sensor van type 1.0 ter wereld, met toegevoegd geheugen, op de datum van bekendmaking, gebaseerd op onderzoek door Sony.

2 Volgens een simulatie van dezelfde elektronische sluiter van max. 1/32000 sec., gecombineerd met de Exmor R® CMOS-sensor, gebruikt met RX10 of RX100 III.

3 35mm-equivalent.

4 Een SDXC-geheugenkaart van klasse 10 is vereist voor opnamen in XAVC S-indeling.

5 Een SDXC-geheugenkaart van UHS-I (U3) of hoger is vereist voor opnamen met een bitsnelheid van 100 Mbps.

6 Een SDXC-geheugenkaart van klasse 10 is vereist voor opnamen in XAVC S-indeling.

7 Een SDXC-geheugenkaart van UHS-I (U3) of hoger is vereist voor opnamen met een bitsnelheid van 100 Mbps.

8 Bij opnamen in slow motion kan er geen geluid worden opgenomen. Een SDXC-geheugenkaart van klasse 10 of hoger is vereist.

9 Via het menu kan worden geschakeld tussen de NTSC- en PAL-modus.

10 Bij opnamen in slow motion kan er geen geluid worden opgenomen. Een SDXC-geheugenkaart van klasse 10 of hoger is vereist.

11 CIPA-standaard, interne methode, bij 8,8 mm (breed), EV7.0, ​aut. program​ma, AF-gebied: Breed, in NTSC-modus

12 CIPA-standaard, interne methode, bij 8,8 mm (breed), EV7.0, ​aut. program​ma, AF-gebied: Breed, in NTSC-modus

13 In de modus Snelheidsprioriteit. Scherpstelling en belichting zijn vanaf de eerste opname vast ingesteld.

14 Effectieve megapixels bij benadering.

15 In de modus Snelheidsprioriteit. Scherpstelling en belichting zijn vanaf de eerste opname vast ingesteld.

16 Deze camera is optimaal stof- en vochtwerend, maar niet 100% water- of spatbestendig.

17 De opvolger van PlayMemories Mobile™. Bestaande gebruikers van PlayMemories Mobile kunnen deze gebruiken door PlayMemories Mobile te updaten.

18 Raadpleeg de portal voor camera-apps van PlayMemories voor meer informatie. De beschikbaarheid is afhankelijk van de regio.

19 Raadpleeg de portal voor camera-apps van PlayMemories voor meer informatie. De beschikbaarheid is afhankelijk van de regio.

20 CIPA-standaard, interne methode, bij 8,8 mm (breed), EV7.0, ​aut. program​ma, AF-gebied: Breed, in NTSC-modus

21 Effectieve megapixels bij benadering.

22 Alleen mogelijk als de modus AF-C is geselecteerd.

23 Neem contact op met Phase One voor alle vragen over het gebruik van en ondersteuning voor Capture One Express (voor Sony) en Capture One Pro (voor Sony), ook betreffende compatibiliteit van functies.

24 Final Cut Pro, iMovie en Mac zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. Het Mac-logo is een handelsmerk van Apple Inc.

Powered by Flixmedia
Deze website plaatst cookies om u een betere gebruikservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Lees meer over cookies op https://flixmedia.eu/privacy-policy/