HP 05 tonerler şu yazıcılarla çalışır:
Toner Kartuşu
Şuna kadar yazdır: ~6.500 sayfa[ 1 ]
Efsanevi performans
Emin olabileceğiniz etkili baskılar ve olağanüstü baskı performansı için Orijinal HP Tonere güvenin.
İşiniz için üretkenlik önemlidir
Orijinal HP Tonerlerle işlerinizin sorunsuz ilerlemesini sağlayan tutarlı ve kesintisiz baskıya kavuşursunuz.
Kusursuz baskılar, canlı sonuçlar
İş fikirlerinizi üst düzey kalitede baskılarla temsil edin ve işinizin öne çıkmasını sağlayın.
Geri dönüştürülmüş malzemeler fark yaratır
Orijinal HP Toner Sarf Malzemeleri, hem HP'nin yüksek kalite standartlarını karşılayacak hem de geri dönüştürülmüş malzeme kullanılacak şekilde tasarlanmıştır.
  • [1] Yaklaşık ortalama baskı kapasitesi ISO/IEC 19752'ye dayanır. Gerçek baskı kapasitesi, basılan sayfaların içeriğine ve diğer etkenlere bağlı olarak önemli ölçüde değişiklik gösterir. Bilgi için, bkz. http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
  • © Copyright 2024 HP Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden bildirilmeden değiştirilebilir. HP ürün ve hizmetlerine ilişkin yegane garantiler, bu ürün ve hizmetlerle birlikte verilen açık garanti bildirimlerinde belirtilmiştir. Buradaki hiçbir ifade ek bir garanti verilmesi olarak yorumlanmamalıdır. HP, bu belgedeki teknik hatalardan veya yazım hatalarından ya da eksikliklerden sorumlu tutulamaz.
  • Powered by Flixmedia
    Bu içerik, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Devam ederek, bu kullanımı kabul etmiş olursunuz. Daha fazlasını öğrenmek için https://www.flixmedia.com/privacy-notice adresini ziyaret ediniz.