image
161™ speaker system Zwart
bose

Met de stereoluidsprekers van het Bose® 161 system geniet je in je studeerkamer, kantoor of woonkamer van de audioprestaties van Bose. En als je de luidsprekers niet als boekenplankluidsprekers wilt gebruiken, geven de meegeleverde montagebeugels je de vrijheid om de luidsprekers ergens anders in huis of kantoor te plaatsen. Je kiest zelf de locatie waar je de luidsprekers wilt plaatsen.Ook voldoen deze luidsprekers uitstekend als home-cinemaluidsprekers. Sluit ze aan op je bestaande home-cinemacomponenten en geniet van het kwaliteitsgeluid van Bose voor al je favoriete films.Als je een Bose® Lifestyle® system hebt, kun je de luidsprekers in combinatie met een SA-3-versterker gebruiken om in een andere ruimte in huis te genieten het kwaliteitsgeluid van Bose. Je kunt zelfs in de ene ruimte naar muziek luisteren terwijl tegelijkertijd in een andere ruimte een film wordt afgespeeld.



image
161™ speaker system Zwart
image
161™ speaker system Zwart

Met de stereoluidsprekers van het Bose® 161 system geniet je in je studeerkamer, kantoor of woonkamer van de audioprestaties van Bose. En als je de luidsprekers niet als boekenplankluidsprekers wilt gebruiken, geven de meegeleverde montagebeugels je de vrijheid om de luidsprekers ergens anders in huis of kantoor te plaatsen. Je kiest zelf de locatie waar je de luidsprekers wilt plaatsen.

Ook voldoen deze luidsprekers uitstekend als home-cinemaluidsprekers. Sluit ze aan op je bestaande home-cinemacomponenten en geniet van het kwaliteitsgeluid van Bose voor al je favoriete films.

Als je een Bose® Lifestyle® system hebt, kun je de luidsprekers in combinatie met een SA-3-versterker gebruiken om in een andere ruimte in huis te genieten het kwaliteitsgeluid van Bose. Je kunt zelfs in de ene ruimte naar muziek luisteren terwijl tegelijkertijd in een andere ruimte een film wordt afgespeeld.

image
161™ speaker system Zwart
Technical Specifications
Per luidspreker 10,6 x 28 x 12,7 cm (h x b x d) (1,5 kg)
Paar in doos 15,24 x 62,23 x 19,69 cm (h x b x d) (3,4 kg)
image
161™ speaker system Zwart
Kan ik deze luidsprekers samen met andere componentluidsprekers gebruiken?
Ja. Je kunt ze combineren met een centerluidspreker en Direct/Reflecting®-luidsprekers voor een bioscoopgeluid.
image
161™ speaker system Zwart
  (3)
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Datum - Laatste eerst
  • Datum - Laatste eerst
  • Datum - oudste eerst
  • Beoordeling - aflopend
  • Beoordeling - oplopend
Helder geluid

Marcel

2015/11/13

 

Heb deze speakers aangeschaft, deze geven een mooi helder geluid maar mis wel de aanwezigheid van de bass hierin.

meer [+]
zeer goede luidsprekers

Danny1973

2015/10/01

 

ik heb deze luidsprekers nu bijna een jaar gekoppeld aan de LG hx522 en het blijft me verbazen hoe goed en zuiver het geluid is. oke ze zijn aan de prijs gelukkig heb ik ze met korting kunnen kopen bij bcc als je je standerd boxen van je homecinema wilt vervangen is de bose 161 zeker een aanrader.

meer [+]
Super speakers

Dave

2015/09/22

 

Ik heb laatst de Bose 161 aangeschaft en voor mijn Slaapkamer gebruikt en ben er zeer tevreden over

meer [+]
Powered by Flixmedia
Deze website plaatst cookies om u een betere gebruikservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Lees meer over cookies op https://www.flixmedia.com/privacy-notice