DSC-RX100 III Digitale Camera's met Optische Zoeker Zwart
DSC-RX100M3
DSC-RX100 III Digitale Camera's met Optische Zoeker Zwart
DSC-RX100M3
DSC-RX100 III Digitale Camera's met Optische Zoeker Zwart
DSC-RX100M3
DSC-RX100 III Digitale Camera's met Optische Zoeker Zwart
DSC-RX100M3
DSC-RX100 III Digitale Camera's met Optische Zoeker Zwart
Exmor R®-CMOS-sensor van type 1.0 met 20,1 (effectieve) megapixels
Exmor R®-CMOS-sensor van type 1.0 met 20,1 (effectieve) megapixels
De Exmor R®-CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm met achtergrondverlichting zorgt voor heldere, duidelijke details in al je foto's en video's. Dankzij het speciale ontwerp van Sony met achtergrondverlichting kun je licht vier keer beter vastleggen doordat de lichtblokkerende bedrading achter de sensor is geplaatst.
BIONZ X™ voor superieure details en structuren
BIONZ X™ voor superieure details en structuren
Alle digitale camera's moeten het licht dat door de sensor wordt vastgelegd, converteren naar een prachtige digitale foto. De processor achter deze conversie is net zo belangrijk als de lens en een sensor met een hoge resolutie. Daarom heeft Sony de opmerkelijke BIONZ™ X-processor ontwikkeld. Deze produceert meer natuurlijke details, realistischere beelden, rijkere toongradaties en minder ruis, of je nu foto's of films maakt.
ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-70 mm F1.8-2.8 lens
ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-70 mm F1.8-2.8 lens
Met de 24 mm-groothoek leg je meer van de scène vast, ideaal voor architectuur en landschappen. De instelling van 70 mm (bij een heldere F2.8) is ideaal voor portretten, close-ups (30 cm afstand) en creatieve achtergrondvervaging. De ZEISS-lens is het resultaat van meer dan 150 jaar ervaring op gebied van precisie-optica, en dat kun je zien. De bijzonder scherpe opnamen hebben een intens contrast en zijn vrij van schittering en reflectie dankzij een geavanceerde meerlaagse coating.
Betere opnamen dankzij de ingebouwde elektronische zoeker
Betere opnamen dankzij de ingebouwde elektronische zoeker
De ingebouwde elektronische zoeker maakt nauwkeurigere en meer betrokken composities mogelijk, met name in fel licht. Een oogsensor zorgt ervoor dat je snel kunt wisselen tussen de zoeker en het lcd-scherm, voor gebruiksvriendelijk en intuïtief fotograferen.
Gebiedspecifieke ruisonderdrukking
Gebiedspecifieke ruisonderdrukking
Gebiedspecifieke ruisonderdrukking verdeelt de afbeelding selectief in gebieden op basis van patronen (zoals randen, structuren en gelijkmatig gekleurde gebieden zoals een blauwe lucht). Vervolgens wordt de meest geschikte ruisonderdrukking op elk gebied toegepast om de beeldkwaliteit te verbeteren, met name bij de instellingen voor hoge gevoeligheid.
Kies uit de opname-indelingen XAVC S en AVCHD
Kies uit de opname-indelingen XAVC S en AVCHD
Gebruik de XAVC S-indeling met hoge bitsnelheid om Full HD-opnames te maken met 50 Mbps om expressies met hoge kwaliteit en minimale ruis vast te leggen. Je kunt bovendien opnamen maken in Full HD met AVCHD, en deze vervolgens eenvoudig met veel verschillende programma's bewerken.
Ondersteuning voor PlayMemories Camera-apps<sup>2</sup>
Ondersteuning voor PlayMemories Camera-apps
Geniet van een camera die in de loop der tijd functioneler wordt. Kies uit het groeiende aantal camera-apps van PlayMemories voor afstandsbediening, foto- en video-effecten en nog veel meer. Je kunt deze apps eenvoudig installeren via je computer of de Wi-Fi®-verbinding van de camera. Bekijk alle apps op https://www.playmemoriescameraapps.com (Opmerking: mogelijk niet beschikbaar in alle regio's.)
Bedieningsring en de aanpasbare knop
Bedieningsring en de aanpasbare knop
Handige bedieningsring rond de lens waarmee je de sluitertijd, het diafragma en nog veel meer kunt selecteren voor extra creatieve vrijheid. Nog zo'n functie waardoor de deze camera helemaal geschikt is voor serieuze fotografen. Je kunt bovendien de aanpasbare knoppen gebruiken om de 42 mogelijke functies te programmeren en de camera precies af te stemmen op jouw manier van opnemen.
One-touch remote en One-touch sharing
One-touch remote en One-touch sharing
Met de One-touch remote kun je je smartphone of tablet gebruiken als zoeker en afstandsbediening voor een digitale camera. Via One-touch sharing zet je je foto's en video's over vanaf je camera. Door de Imaging Edge Mobile-app
2
te installeren op je NFC-compatibele Android-smartphone of -tablet, vermijd je ingewikkelde configuratieprocessen en hoef je alleen je apparaat tegen de camera te houden om verbinding te maken. Je bent nu klaar om met je camera foto's te maken vanuit eerder onbereikbare hoeken, of groepsfoto's waar je zelf ook in staat — gewoon vanaf je smartphone. Zet de beelden direct over naar je smartphone en deel ze via sociale media. Geen NFC? Geen probleem. Je kunt de apparaten ook handmatig koppelen.
DSCRX100M3.CE3_benefits_19
Werkt met iMovie en Final Cut Pro X
Werkt met iMovie en Final Cut Pro X
Dit product is compatibel met Final Cut Pro X en iMovie.
3
Imaging Edge™ Viewer en Edit
Imaging Edge™ Viewer en Edit
Perfectioneer je fotografie met Imaging Edge-desktoptoepassingen. Gebruik 'Viewer' om snel foto's te beoordelen en te selecteren uit grote beeldbibliotheken, en 'Edit' om RAW-gegevens te ontwikkelen tot hoogwaardige foto's. Haal het beste uit Sony RAW-bestanden en beheer je producties op efficiëntere wijze.
4
Gedetailleerde weergave en vermindering van diffractie
Haal de beste prestaties uit je sensor en lenzen. Gedetailleerde-weergavetechnologie voorkomt de overbenadrukte contouren waar de meeste digitale afbeeldingen last van hebben. Vermindering van diffractie onderdrukt de effecten van diffractie, waardoor lichtpunten wazig lijken, met name bij kleine diafragma-instellingen (hoge F-getallen).
50 Mbps in XAVC S verwerkt snelle actiescènes
De XAVC S-indeling met hoge bitsnelheid is bedoeld voor videofilmers die hun werk naar een hoger niveau willen tillen. De XAVC S levert ongelooflijke kwaliteit en is ontworpen op basis van de XAVC-indeling die door professionele filmmakers en omroepen wordt gebruikt. De intelligente datacompressie zorgt voor gebruiksvriendelijke bewerking en bestandsgrootten.
Volledige weergave van pixels vermindert artefacten
Door de kracht en snelheid van de BIONZ X-verwerkingsprocessor worden de gegevens van alle pixels van de beeldsensor op hoge snelheid gelezen, worden onregelmatigheden onderdrukt en wordt er een scherp beeld met hoge resolutie vastgelegd. Het eindresultaat is een video die zelfs helderder is dan die van dure full-frame DSLR-modellen.
Maak prachtige portretten met eye-autofocus
Met eye-autofocus kun je veel gemakkelijker de perfecte portretfoto maken. Het is lastig een professioneel ogend portret te maken met een prachtige onscherpe achtergrond waarbij perfect is scherpgesteld op de ogen. De functie eye-autofocus van Sony lost dit probleem op, zodat je je kunt concentreren op het vastleggen van je onderwerp op precies het juiste moment.
Automatische volgscherpstelling voor bewegende onderwerpen
Vind je het moeilijk om de goede scherpstelling te handhaven als je onderwerp beweegt, uit beeld loopt, wegdraait van de camera of als er bijvoorbeeld een boom tussen jou en het onderwerp komt? Autofocus met vergrendeling lost al deze problemen op, of je nu je kinderen filmt terwijl ze in de tuin spelen of professionele skifilms maakt.
Handmatige scherpstellingsopties voor creatieve vrijheid
Soms wil je meer creatieve vrijheid dan mogelijk is met de automatische instellingen. Gebruik dan de modus voor handmatige scherpstelling (MF). Met functies zoals MF Assist (de afbeelding vergroten) en Peaking (het markeren van randen waarop is scherpgesteld) kun je eenvoudig handmatige scherpstelling gebruiken bij het maken van opnamen. Dit geeft je extra flexibiliteit.
180 graden kantelbaar lcd-scherm voor flexibele composities
Dankzij het scherm van 3,0 inch met hoge resolutie en kantelfunctie kun je een perfecte compositie maken van anderszins onmogelijke kleinhoekopnamen of opnamen boven je hoofd.
Meerdere opname-indelingen voor veelzijdige video's
Kies uit vele video-indelingen om de opnamen te maken die je wilt. Maak opnamen met behulp van de AVCHD- of XAVC S-codec met hoge bitsnelheid voor bewerken en afspelen op grote schermen; of kies de mp4-modus om opnamen snel te uploaden en te delen.
Bekijk je 4K-foto's op het grote scherm
Geef je foto's en video's in al hun pracht en praal weer op een 4K-tv van Sony, zodat je er gemakkelijk met je vrienden en familie van kunt genieten. HDMI-poorten voor eenvoudige, snelle verbindingen.
1
DSC-RX100M3
DSC-RX100 III Digitale Camera's met Optische Zoeker Zwart



DSC-RX100M3
DSC-RX100 III Digitale Camera's met Optische Zoeker Zwart
  • EISA
DSC-RX100M3
DSC-RX100 III Digitale Camera's met Optische Zoeker Zwart
Exmor R®-CMOS-sensor van type 1.0 met 20,1 (effectieve) megapixels
BIONZ X-processor voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking
ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-70mm-lens met F1.8-2.8 diafragma
Ingebouwde OLED Tru-Finder™ elektronische zoeker (EVF)
Lcd-scherm is 180º kantelbaar, handig voor selfies
Type sensor
1.0-type (13,2 mm x 8,8 mm) met de Exmor R®-CMOS-sensor, beeldverhouding 3:2
Aantal pixels (effectief)
Ca. 20,1 megapixels
ISO-gevoeligheid (foto's) (Recommended Exposure Index)
Auto (ISO 125–12.800, instelbaar met boven-/onderlimiet), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10.000/12.800 (uit te breiden naar ISO 80/100), multi-frameruisonderdrukking: Auto (ISO 125–12.800), 200/400/800/1600/3200/6400/12.800/25.600
ISO-gevoeligheid (film)
Auto: (ISO-niveaus 125-12800, instelbaar met boven-/onderlimiet), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10.000/12.800
Oplaadbare batterijen NP-BX1, netadapter AC-UB10C/UB10D, micro-USB-kabel, polsriempje, bevestigingsadapter, handleiding
Sensor
Type sensor1.0-type (13,2 mm x 8,8 mm) met de Exmor R®-CMOS-sensor, beeldverhouding 3:2
Aantal pixels (effectief)Ca. 20,1 megapixels
Lens
LenstypeZEISS® Vario-Sonnar® T*-lens, 10 elementen in 9 groepen (9 asferische elementen waaronder een AA-lens)F-getal (maximaal diafragma)F1.8 (groothoek) – 2.8 (telefoto)ND-filterAutomatisch / Aan (3 stappen) / UitBrandpuntsafstandf = 8,8-25,7 mmKIJKHOEK (FORMAAT GELIJK AAN 35 MM)84°-34° (24-70 mm)Scherpstelbereik (vanaf de voorzijde van de lens)iAuto: AF (groothoek: ca. 5 cm tot oneindig, telefoto: ca. 30 cm tot oneindig) / autom. programma: AF (groothoek: ca. 5 cm tot oneindig, telefoto: ca. 30 cm tot oneindig)
Optische zoom2,9xClear Image Zoom (foto's)20 M circa 5,8x / 10 M circa 8,2x / 5 M circa 11x / VGA circa 44xClear Image Zoom (films)circa 5,8xDigitale zoom (foto)20 megapixel circa 11x / 10 megapixel circa 16x / 5 megapixel circa 23x / VGA circa 44xDigitale zoom (film)Circa 11x
Scherm
Schermtype7,5 cm (type 3,0) (4:3) / 1.228.800 dots / Xtra Fine / TFT LCDVerstelbare hoekOmhoog met circa 180 graden, omlaag met circa 45 gradenWeergaveselectie (zoeker/lcd)Auto / EVF
Vergroting MF Assist8,6x, 17,1xAanraakscherm-
Zoeker
Schermtype/aantal dotsElektronische zoeker van 1,0 cm (OLED), 1.440.000 puntenDekking van beeldveld100%VergrotingCirca 0,59 x met een 50mm-lens op oneindig, -1m-1(dioptrie) (equivalent aan 35 mm)
OogpuntCirca 20 mm vanaf het oculair, 19,2 mm vanaf het oculairframe bij -1m-1 (diopter) (CIPA-standaard)Dioptrie-afstelling-4,0 tot +3,0 m-1HelderheidsregelingAutomatisch, Handmatig (5 stappen)
Camera
Beeldverwerkingsprocessorja (BIONZ X)STEADYSHOT (FOTO)Optisch, voor filmopnamen: Intelligent Active-modus, optisch type met elektronische compensatie, anti-rollType scherpstellingContrastdetectie met automatische scherpstellingScherpstelmodusSingle-shot AF, continue AF, DMF, handmatige scherpstellingScherpstelgebiedBreed,Centrum,Flexibele spot (S/M/L),Autofocus met vergrendeling (Breed/Centrum/Flexibele spot(S/M/L))AF MET VERGRENDELINGJaLichtmetingsmodusMeting over meerdere segmenten, centrum gewogen, spotmetingBelichtingscompensatie± 3,0 EV, in stappen van 1/3 EVISO-gevoeligheid (foto's) (Recommended Exposure Index)Auto (ISO 125–12.800, instelbaar met boven-/onderlimiet), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10.000/12.800 (uit te breiden naar ISO 80/100), multi-frameruisonderdrukking: Auto (ISO 125–12.800), 200/400/800/1600/3200/6400/12.800/25.600ISO-gevoeligheid (film)Auto: (ISO-niveaus 125-12800, instelbaar met boven-/onderlimiet), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10.000/12.800Minimaal lichtniveau (film)Auto: 1,2 lux (sluitertijd 1/30")Modi witbalansAutomatisch, Daglicht, Schaduw, Bewolkt, Gloeilampen, TL: wit warm; TL: wit koel, TL: wit overdag, TL: Daglicht, Flits, Automatische onderwatermodus, C.Temp./Filter, AangepastWB-microafstellingG7-M7, A7-B7SluitertijdiAuto (4 s – 1/2000 s) / autom. programma (1 s – 1/2000 s) / handmatig (bulb, 30 s – 1/2000 s) diafragmaprioriteit (8 s – 1/2000 s) / sluiterprioriteit (30 s – 1/2000 s)
DiafragmaiAuto (F1.8 / F11 (groothoek)) / Autom. programma (F1.8 / F11 (groothoek)) / Handmatig (F1.8 / F11 (groothoek)) / Sluiterprioriteit (F1.8 / F11 (groothoek)) / Diafragmaprioriteit (F1.8/ F11 (groothoek))BeeldbedieningContrast, verzadiging, scherpte, creatieve stijl, kleurruimte (sRGB/Adobe RGB), Kwaliteit (RAW / RAW en JPEG / extra fijn / fijn / standaard)RuisonderdrukkingRuisonderdrukking lange belichting: Aan / Uit, beschikbaar bij sluitertijden langer dan 1/3 s, ruisonderdrukking hoge ISO-waarde: Normaal / Laag / Uit, multi-frame ruisonderdrukking: Auto, ISO 200-25600Functies dynamisch bereikUit, Dynamic Range Optimizer (automatisch/niveau 1-5); automatisch groot dynamisch bereik: uit, automatisch belichtingsverschil, niveau belichtingsverschil (1,0 tot 6,0 EV, in stappen van 1,0 EV)OpnamemodusSuperieure autom. modus, Intelligente autom. modus, Autom. programma, Diafragmaprioriteit, Sluitervoorkeuze, Handmatige belichting, Memory Recall (Terughalen uit geheugen) 1,2,3, Movie Mode (Autom. programma, Diafragmaprioriteit, Sluitervoorkeuze, Handmatige belichting), Panorama, ScèneselectieScèneselectiePortret,Sportactie,Macro,Landschap,Zonsondergang,Nachtscène,Twilight Portrait,Nachtportret,Antibewegingsonscherpte,Huisdier,Gourmet,Vuurwerk,Hoge gevoeligheidSnelheid continu fotograferen (maximum) (met max. opnamepixelsSnelheidsprioriteit voor continu-opnamen: circa 10 fps, continu fotograferen: circa 2,9 fps (AF-S)ZelfontspannerUit/10 sec. / 2 sec., / 3 of 5 opeenvolgende opnamen met optie voor 10 sec. vertragingDrive-modiEnkele opname, continu fotograferen, continu fotograferen met snelheidsprioriteit, zelfontspanner, zelfontspanner (cont.), belichtingsverschuiving enkel, belichtingsverschuiving continu, belichtingsverschuiving witbalans, belichtingsverschuiving DROPanorama (opnemen)Sweep PanoramaBeeldeffect[Foto]Toy Camera, Pop-kleuren, Poster maken, Retrofoto, Zachte High-key, Kleurpartikelfiters, Monochroom met hoog contrast, Zachte scherpstelling, HDR Painting, Richtone Monochrome, Miniatuureffect, Waterverf, Illustratie, [film]Toy camera, Pop-kleuren, Poster maken, Retrofoto, Zachte High-key, Kleurpartikelfilters, Monochroom met hoog contrast.Creatieve stijlStandaard, Levendig, Neutraal, Duidelijk, Diep, Licht, Portret, Landschap, Zonsondergang, Nachtscène, Herfstbladeren, Zwart-wit, Sepia, StijlboxAantal herkende scènesFoto: Superior Auto: 44 / iAuto: 33, Film: 44
Flitser
FlitsmodusAuto/Met flits/Langzame synchronisatie/Synchronisatie met achterste gordijn/Zonder flitsFLITSERTYPEIngebouwde handmatige pop-upflitserBelichting met automatische scherpstellingAuto/Uit
BelichtingsverschuivingjaFlitserbereikISO Auto: Circa 0,4 m tot 10,2 m (groothoek) / circa 0,4 m tot 6,5 m (telefoto); ISO 12800: tot circa 20,4 m (groothoek) / circa 13 m (telefoto)
Opname
Compatibele opnamemediaMemory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo (High Speed), Memory Stick PROHG Duo, Memory Stick Micro[FN_43, Memory Stick Micro (Mark2),Memory Stick XC-HG Duo, SD-geheugenkaart, SDHC-geheugenkaart (UHS-I), SDXC-geheugenkaart (UHS-I), microSD-geheugenkaart, microSDHC-geheugenkaart, microSDXC-geheugenkaartOpname-indelingFoto: JPEG (DCF-versie 2.0, Exif-versie 2.3, MPF Baseline-compatibel), RAW (ARW 2.3-indeling van Sony), film: XAVC S, film: compatibel met AVCHD-indeling versie 2.0, film: mp4Opname-indeling (filmaudio)XAVC S: LPCM 2-kanaals, AVCHD: Dolby Digital (AC-3) 2-kanaals (Dolby Digital Stereo Creator), mp4: MPEG-4 AAC-LC 2-kanaalsKleurruimte (foto)sRGB en Adobe RGB
DCF/DPOFDCF/DPOF/EXIF/MPFFoto's: aantal opnamepixels (beeldformaat)3:2-modus: 20 M (5472 × 3648) / 10 M (3888 × 2592) / 5 M (2736 × 1824), 4:3-modus: 18 M (4864 × 3648) / 10 M (3648 × 2736) / 5 M (2592 × 1944) / VGA,16:9-modus: 17 M (5472 × 3080) / 7,5 M (3648 × 2056) / 4,2 M (2720 × 1528), 1:1-modus: 13 M (3648 × 3648) / 6,5 M (2544 × 2544) / 3,7 M (1920 × 1920), Sweep Panorama: breed (12.416 × 1856/5536 × 2160), standaard (8192 × 1856/3872 × 2160)Filmopnamemodus (NTSC)NTSC/PAL-selector: [NTSC] AVCHD: 28 M PS (1920 x 1080 / 60p) / 24 M FX (1920 x 1080 / 60i) / 17 M FH (1920 x 1080 / 60i) / 24 M FX (1920 x 1080 / 24p) / 17 M FH (1920 x 1080 / 24p), XAVC S:60p 50 M (1920 x 1080 / 60p) / 30p 50 M (1920 x 1080 / 30p) / 24p 50 M (1920 x 1080 / 24p) / 120p 50 M (1280 x 720 / 120p) / mp4: 12 megapixels (1440 x 1080 / 30 fps) / 3 megapixels VGA (640 x 480 / 30 fps)Filmopnamemodus (PAL)NTSC/PAL-selector: [PAL] AVCHD: 28 M PS(1920 x 1080 / 50p) / 24 M FX (1920 x 1080 / 50i) / 17 M FH (1920 x 1080 / 50i) / 24 M FX (1920 x 1080 / 25p) / 17 M FH (1920 x 1080 / 25p), XAVC S: 50p 50 M (1920 x 1080 / 50p) / 25p 50 M (1920 x 1080 / 25p) / 100p 50 M (1280 x 720 / 100p) / mp4: 12 megapixels (1440 x 1080 / 25 fps) / 3 megapixels VGA (640 x 480 / 25 fps)
Interface
Aansluitingen in/uitMulti-/micro-USB-aansluiting, High Speed USB (USB 2.0), micro-HDMINFCCompatibel met NFC-forum labeltype 3, One-touch remote, One-touch sharing
WI-FIJa (IEEE802.11b/g/n (2,4GHz-band))Interfacesja
Vermogen
VoedingsbronDC 3,6 V (meegeleverde batterij)/DC 5,0 V (meegeleverde AC-adapter)BatterijsysteemOplaadbare batterij NP-BX1Stroomverbruik (cameramodus)Circa 1,7 W met lcd-scherm en circa 2,3 W met zoeker (CIPA-standaard)Opladen via USB/USB-voedingJa (opnemen, afspelen)
BATTERIJLEVENSDUUR (FOTO'S) (CIPA) monitor: ca. 320 / circa 160 min., zoeker: ca. 230 / circa 115 min.BATTERIJLEVENSDUUR (FILMS, WERKELIJKE OPNAME) (CIPA) monitor: ca. 50 min., zoeker: ca. 50min. (In de modus [MP4 12M] is de max. continue opnametijd circa 15 min. en de max. bestandsgrootte 2 GB)BATTERIJLEVENSDUUR (FILMS, CONTINUE OPNAME) (CIPA) monitor: ca. 85 min., zoeker: ca. 90min. (In de modus [MP4 12M] is de max. continue opnametijd circa 15 min. en de max. bestandsgrootte 2 GB
Overig
Camera-apps van PlayMemoriesjaOpnamefunctiesEye-autofocus, gezichtsherkenning, gezichtsregistratie, Smile Shutter, Quick Navi, Digital Level Gauge (pitch en roll), WB-belichtingsverschuiving, DRO-belichtingsverschuiving, MF-hulp, Peaking, Zebra, Micref Level, Step Zoom, Zelfportret-timerAfspeelfunctiesBRAVIA Sync (bediening voor HDMI),indexweergave met 9/25-beelden, automatische oriëntatie, diavoorstelling, vooruit-/terugspoelen (film), verwijderen, beschermen, Motion Shot Video, schoonheidseffecten, automatische beeldrotatie
TRILUMINOS-kleurenJaUitvoer van 4K-beeldenja(alleen foto's)BEDRIJFSTEMPERATUUR0 graden Celsius - +40 graden Celsius
Afdrukken
AfdrukkenExif afdrukken,PRINT Image Matching (PIM3)
Afmetingen en gewicht
AFMETINGEN (B X H X D) (CIRCA)101,6 x 58,1 x 41,0 mm
GEWICHT (VOLGENS CIPA-RICHTLIJNEN)Ca. 290 g (inclusief batterij en geheugenkaart) / ca. 263 g (alleen behuizing)
Meegeleverd accessoire
INHOUD VAN DE VERPAKKINGOplaadbare batterijen NP-BX1, netadapter AC-UB10C/UB10D, micro-USB-kabel, polsriempje, bevestigingsadapter, handleiding
DSC-RX100M3
DSC-RX100 III Digitale Camera's met Optische Zoeker Zwart
1 Audio kan alleen worden uitgevoerd in de afspeelmodus.

2 Services kunnen per land verschillen.

3 De opvolger van PlayMemories Mobile™. Bestaande gebruikers van PlayMemories Mobile kunnen deze gebruiken door PlayMemories Mobile te updaten.

4 Final Cut Pro, iMovie en Mac zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. Het Mac-logo is een handelsmerk van Apple Inc.

Powered by Flixmedia
Deze website plaatst cookies om u een betere gebruikservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Lees meer over cookies op https://www.flixmedia.com/privacy-notice