55" QLED 4K Smart TV Q90R
Документи
Document Image 1
2020.05.14
common-energylabel-qe55q90ratxxh-energylabel Document with Grade B
(Energy Label document with Grade B)
69.1KB
 
55" QLED 4K Smart TV Q90R
Direct Full Array 16X
Ultra Viewing Angle
Quantum Processor 4K
One Invisible Connection
Истинско съвършенство на картината
Истинско съвършенство на картината
* Възможно е дизайнът и спецификациите на продукта да варират в зависимост от модела и размера на телевизора.
Топ 4 характеристики
  • 1. Direct Full Array 16X
    Перфектна прецизност с най-напредничавата технология за фоново осветление на Samsung.
  • 2. Quantum Processor 4K
    Интелигентността подобрява производителността и я приспособява към условията на гледане и съдържанието в реално време.
  • 3. Ултра зрителен ъгъл
    Наслаждавай се на брилянтни цветове от всеки ъгъл дори когато гледаш отстрани.
  • 4. Quantum HDR 16X
    Всеки детайл се откроява с невероятния HDR с брилянтен QLED.
Prev Next
С QLED започва реалността
100% обем на цветовете чрез Quantum Dot
Цветовете са реални, точно както трябва да бъдат. С уникалната технология с квантови точки на Samsung QLED разгръща обема на цветовете до пълните 100%, за да ти представи реалистични цветове в тъмни или ярки сцени.
С QLED започва реалността
Перфектна прецизност
Direct Full Array 16X
Добре дошли на едно ново ниво на прецизност. Наблюдавай детайлите с неподправена отчетливост, тъй като Direct Full Array 16X подчертава и най-фините детайли със смайваща яснота благодарение на контрола над фоново осветление. Ще видиш с очите си усъвършенствана дълбочина на образа отвъд всякакви очаквания, сцена след сцена. Подготви се за превъзходно изживяване по време на гледане.
Перфектна прецизност
* Цифровият индекс на Direct Full Array се основава на фоновото осветление и технологии за подобряване на контраста и антирефлексните свойства.
Невероятен образ с HDR благодарение на брилянтен QLED
Quantum HDR
Quantum HDR предлага по-голям обхват на яркостта, който изобразява всяка сцена с прецизност, равна на реалния живот, богата на наситени контрасти, на живи и естествени цветове.
Play Video
* Гамата с Quantum HDR определя яркостта спрямо вътрешните стандарти на тестване и подлежи на промени с оглед условията на гледане или специфичните условия.
Виж голямата картина
Всичко става реалистично на по-голям екран. Ще преживееш всеки гол, ще усетиш всеки взрив и ще бъдеш в центъра на събитията. Ще си още по-близо от това.
Виж голямата картина
Красивите сцени са там, където и да седнеш
Вече не е нужно да седиш точно срещу телевизора. Ултраширокият зрителен ъгъл на QLED разпръсква светлината равномерно и намалява изтичането на светлина за страхотно изживяване по време на гледане независимо от ъгъла. Превърни всяко място за сядане в най-доброто.
Play Video
Play Video
Игра с минимално забавяне при команда
Не позволявай на забавянето да те спре! С помощта на технологията FreeSync(VRR) QLED намалява забавянето при подаване на команда, за да разполагаш със скоростта в реално време, от която имаш нужда, за да оглавиш класацията в играта. Радвай се на скоростта на QLED и се подготви за епични победи.
* Технологията FreeSync намалява забавянето при команда, засичането и смущенията.* VRR (променлива степен на опресняване) позволява оптимален видео фрейм за игра.
* Freesync е наличен за модели с размер на екрана: 55", 65", 75", 82"
Game enhancer
За да победиш конкуренцията, трябва да имаш пълен контрол. Динамичният еквалайзер за черното ти гарантира по-добра видимост в тъмното и използва детайлен анализ на сцената, за да подобри качеството на изображението. Дори подобрява звука, за да се потопиш изцяло в играта.
* Съдържанието на екрана представлява симулирани изображения и е единствено за демонстрационни цели.
Play Video
Всичко това се задвижва от мощен процесор
Quantum Processor 4K
Изживей усещането с Quantum Processor 4K процесор на QLED. Той използва собствен уникален алгоритъм за ъпскейл, за да предостави по-ясни картини, като същевременно настрои яркостта на екрана и звука така, че да подхождат на помещението и сцената на екрана. Мощният процесор на QLED предоставя подобрена разделителна способност и невероятно изживяване.
Всичко това се задвижва от мощен процесор
Play Video
AI Upscaling
AI Upscaling напълно променя играта. QLED използва машинно обучение, задвижвано от изкуствен интелект, за да намали шума в образа, да възстанови загубени детайли и дори да изостри ръбовете около предмети и текст. Сега можеш да се насладиш на съдържанието си с разделителна способност, доближаваща се до 4K.
* Зрителното преживяване може да се различава в зависимост от вида и формата на съдържанието. Възможно е „AI Upscaling“ да не е приложим при свързване с персонален компютър и при определени условия на режим за игри.
Интелигентен режим
Условията в стаята ти може да се променят, телевизорът трябва да се адаптира. Интелигентният режим на QLED настройва яркостта и звука според условията. Той дори може да променя звука спрямо съдържанието на телевизора, като например да направи диалога в новините по-ясен или да подчертае гласа на певеца на концерт.
Интелигентен режим
Виж картината, а не телевизора
Красивият дизайн на телевизора задържа погледа ти върху онова, което има значение – картината. Благодарение на безграничния дизайн на QLED и рамката, която почти не се забелязва, усещането, че се потапяш в картината, е напълно завладяващо. Виж това, което искаш да видиш.
Виж картината, а не телевизора
Мощта на малкото
One Invisible Connection на Samsung намалява до минимум излишните дреболии и използва един единствен кабел, за да свързва телевизора с разнообразни източници, включително и със захранването. Резултатът е ненарушена повърхност, която скрива кабелите за телевизора и се вписва идеално в дома ти. Наслади се на мощта на малкото.
Край на черния екран
Ambient Mode
Дори когато QLED е изключен, той не е напълно спрял. Ambient Mode помага на QLED да се слее с домашния декор за неподправено естествен ефект. Вместо обикновен черен екран, ще виждаш смислени образи, които подхождат на стила ти на живот. Те се настройват много лесно, а изборът е много голям.
Информация
Можеш да настроиш часа и датата да се показват върху красив фон.
Декор
Настрой екрана си с интерактивен фон, който напълно да подхожда на декора на стаята.
Изкуство
Любителите на изкуството могат да се наслаждават на произведения на известни фотографи и художници
Моят албум
Възпроизвеждай всички твои любими снимки от твоето мобилно устройство. Досущ като твоя лична галерия.
Направи екрана изцяло по твой вкус
Feature Image 2
Настройки на фона
QLED използва снимка на стената ти, за да възпроизведе образа върху екрана. Така перфектно се слива с декора.
Feature Image 3
Защриховани кръгове
QLED усеща заобикалящите го цветове в стаята и ги съчетава в красив дизайн на екрана.
Feature Image 4
Моно мат
Прилагай различни филтри, за да преобразиш пред погледа си снимките си в красиви произведения на изкуството.
Feature Image 5
Светеща решетка
Специално осветление за специални поводи. Избирай измежду много възможности, например неон, и разнообрази пространството наоколо.
QLED прави всичко с лекота
Smart Hub и One Remote
QLED става още по-интелигентен със Smart Hub и One Remote на Samsung. Те предоставят цялото съдържание в ръцете ти – от приемника, до конзолата за игри, приложения и телевизия на живо. Достатъчно е само едно.
QLED прави всичко с лекота
* Интелигентната услуга и графичният потребителски интерфейс могат да се различават според модела и региона. * Възможно е някои характеристики и функции, предоставяни от свързаните устройства, да не се поддържат или да са с ограничена употреба.
Play Video
И намирай отговори на въпросите си
Bixby за телевизор
Даже може да говориш с твоя QLED. Bixby е асистент, който отговаря на нуждите ти и прави много повече от това да сменя каналите. Просто попитай и получи повече.
*Тази функция е налична само за определени езици. *Съдържанието на екрана представлява симулирани изображения и е единствено за демонстрационни цели.
Изгради интелигентен дом с QLED
SmartThings
Действително интелигентен дом, пригоден към твоя живот. Благодарение на вградената функция на Samsung SmartThings QLED може да се свърже с твоите IoT устройства и сензори. Можеш да палиш лампите, да провериш какво има в хладилника и дори да управляваш прахосмукачката робот.
Изгради интелигентен дом с QLED
* Възможно е устройствата, съвместими със SmartThings на Samsung, да варират в зависимост от региона.
Непрекъсната връзка
Функционира с
QLED може да бъде центърът на нов и много по-удобен свързан начин на живот. Той се интегрира безпроблемно с интелигентните високоговорители и мобилни устройства – дори и на други марки.
* Възможно е някои характеристики и функции, предоставяни от свързаните устройства, да не се поддържат или да са с ограничена употреба. * Функцията за включване на телевизора може да се различава в зависимост от модела.
AirPlay 2
QLED сега за първи път работи с Apple. Чрез вградения AirPlay 2 можеш да стриймваш или споделяш съдържание от Apple устройства на голям екран. Лесно показвай видеоклипове, музика, снимки и още от своя iPhone, iPad и Mac на своя QLED.
* Възможно е услугата да не стартира едновременно с QLED и наличността и да варира в зависимост от региона. * Изображенията са симулирани и само с илюстрационна цел. * Наличието на функционалността и графичният потребителски интерфейс (GUI) могат да се различават според региона. Провери преди употреба.
* Действителният продукт може да се различава от показаното изображение. Моля, вижте нашата продуктова галерия.
55" QLED 4K Smart TV Q90R
Quantum Processor 4K
Видео
Quantum HDR 2000
HDR (High Dynamic Range)
100% обем на цветовете с Quantum Dot
Color
Ultra Viewing Angle
Viewing Angle
Показване на още спецификации
  • Видео
    Quantum Processor 4K
  • HDR (High Dynamic Range)
    Quantum HDR 2000
  • Color
    100% обем на цветовете с Quantum Dot
  • Viewing Angle
    Ultra Viewing Angle
Product
  • QLED
Серия
  • Q
Дисплей
  • Размер на екрана
    55"
  • Резолюция
    3,840 x 2,160
  • Ultra Black
    Да
Видео
  • Picture Engine
    Quantum Processor 4K
  • PQI (Picture Quality Index)
    4000
  • HDR 10+
    Да
  • HLG (Hybrid Log Gamma)
    Да
  • Contrast
    Direct Full Array 10x
  • Billion Colors
    Да
  • Micro Dimming
    Ultimate UHD Dimming
  • Local Dimming
    Direct Full Array Elite
  • Contrast Enhancer
    Да
  • Филмов режим
    Да
  • Поддръжка на естествен режим
    Да
Аудио
  • Dolby Digital Plus
    Да
  • Dialog Enhancement
    Да
  • Audio Pre-selection Descriptor
    Да
  • Sound Output (RMS)
    60W
  • Тип високоговорител
    4.2CH
  • Басов високоговорител
    Да
  • Multiroom Link (Свързване на няколко помещения)
    Да
  • Blutooth Audio
    Да
Smart Service
  • Samsung SMART TV
    Интелигентен
  • Bixby
    Английски - САЩ, корейски, английски - Обединеното кралство, френски, немски, италиански, испански (характеристиките може да се различават спрямо езика)
  • Far-Field Voice Interaction
    Да
  • Уеб браузър
    Да
  • SmartThings App Support
    Да
  • SmartThings
    Да
  • Gallery
    Да
Convergence
  • TV to Mobile - Mirroring
    Да
  • Mobile to TV - Mirroring, DLNA
    Да
  • 360 Video Player
    Да
  • 360 Camera Support
    Да
  • Bluetooth Low Energy
    Да
  • Wi-Fi Direct
    Да
  • TV Sound to Mobile
    Да
  • Sound Mirroring
    Да
Тунер/Излъчване
  • Digital Broadcasting
    T2CS2x2
  • Аналогов тунер
    Да
  • 2-ри тунер
    Да
  • CI (Common Interface)
    CI+(1.4)
  • TV Key Support
    Да
Връзки
  • HDMI
    4
  • USB
    3
  • Ethernet (LAN)
    Да
  • Извод за цифров звук (Оптичен)
    1
  • RF вход (Наземен/кабелен вход)
    1/1(Обща употреба за наземни)/2
  • CI слот
    1
  • HDMI A / Return Ch. Support
    Да
  • HDMI Quick Switch
    Да
  • Вградена безжична LAN мрежа
    Да
  • Anynet+ (HDMI-CEC)
    Да
Дизайн
  • Дизайн
    Q – плътен
  • Цвят на предния панел
    CARBON SILVER
  • Stand Color
    DARK CARBON SILVER
Допълнителна функция
  • AI Technology
    Да
  • AI Upscale
    Да
  • Ambience
    Да
  • Ambient Mode Brightness/Color Sensor
    Да
  • Достъпност
    Разучаване на екранното меню(английски (Обединено кралство), немски, френски, испански, италиански, нидерландски, полски, датски, шведски, финландски, норвежки, португалски, руски (само при свързване към мрежа в Естония, Латвия, Литва))/ Виж цветове/ Негатив/ Черно-бяло/Гласово ръководство (английски (Обединено кралство), немски, френски, испански, италиански, нидерландски, полски, датски, шведски, финландски, норвежки, португалски, руски (само при свързване към мрежа в Естония, Латвия, Литва))/Уголемяване/ Висок контраст/ Разучаване на дистанционното управление на телевизора(английски (Обединено кралство), немски, френски, испански, италиански, нидерландски, полски, датски, шведски, финландски, норвежки, португалски, руски (само при свързване към мрежа в Естония, Латвия, Литва))/ Аудио към няколко изхода
  • Digital Clean View
    Да
  • Автоматично търсене на канали
    Да
  • Автоматично изкл. на захранването
    Да
  • Надписи (Субтитри)
    Да
  • Connect Share™ (HDD)
    Да
  • ConnectShare™ (USB 2.0)
    Да
  • EPG
    Да
  • Разширен PVR
    Да
  • Режим за игри
    Да (автоматичен режим за игри, Game Motion Plus, динамичен еквалайзер за черното, Game Enhancer – подобрява играта)
  • Freesync
    FreeSync
  • OSD език
    27 европейски езика
  • Картина в картината
    Да
  • Вграден BT HID
    Да
  • Поддръжка на USB HID
    Да
  • Teletext (TTX)
    Да
  • Изместване във времето:
    Да
  • IPv6 Support
    Да
  • MBR Support
    Да
Еко функция
  • Сензор "Eco"
    Да
  • Клас на енергийна ефективност
    B
Работен ток
  • Захранване
    AC220-240V 50/60Hz
  • Консумация на енергия (макс.)
    200 W
  • Консумация на мощност (Режим на готовност)
    0.50 W
  • Енергоконсумация (Енергоспестяващ режим)
    79.6 W
  • Power Consumption (Typical)
    153 W
  • Пиково съотношение на яркостта
    72 %
  • Yearly Power Consumption (EU standard)
    212 kWh
Размери
  • Размер на опаковката (ШxВxД)
    1418 x 846 x 190 mm
  • Размер на телевизора със стойката (ШxВxД)
    1231.2 x 796.7 x 235.3 mm
  • Размер на телевизора без стойката (ШxВxД)
    1231.2 x 708.1 x 39.9 mm
  • Stand (Basic) (WxD)
    302.8 x 235.3 mm
Тегло
  • Тегло с опаковката
    34.3 kg
  • Тегло на комплекта със стойка
    24.7 kg
  • Тегло на комплекта без стойка
    20.5 kg
Аксесоар
  • Модел на дистанционно управление
    TM1990C
  • Батерии (за дистанционно управление)
    Да
  • Samsung Smart Control (Included)
    Да
  • No Gap Wall-mount
    Поддръжка
  • Optional Stand Support
    Studio, Gravity
  • Mini Wall Mount Support
    Да
  • Vesa Wall Mount Support
    Да
  • Ръководство на потребителя
    Да
  • Електронно ръководство
    Да
  • Захранващ кабел
    Да
Powered by Flixmedia
В съдържанието на този уебсайт се използват бисквитки с цел подобряване на вашия потребителски опит. Продължавайки да ползвате уебсайта, вие се съгласявате с употребата на бисквитките. Научете повече тук: https://www.flixmedia.com/privacy-notice