Galaxy Z Flip5
Galaxy Z Flip5
Galaxy Z Flip5
*За определени функции на AI се изисква влизане в Samsung акаунт. *Samsung не дава никакви обещания, уверения или гаранции по отношение на точността, пълнотата или надеждността на резултата, получен благодарение на AI функциите. *Изображенията са симулирани с илюстративна цел. Действията и тяхната последователност са съкратени и симулирани. Реалният потребителски интерфейс може да се различава. *Galaxy AI функциите ще се предоставят безплатно поне докрая на 2025 г. на поддържаните устройства Samsung Galaxy. Различни условия може да се прилагат за AI функции, предоставени от трети страни.
Live Translate. Най-лесният начин за общуване
AI ти помага да говориш по телефона с хора, чийто език не знаеш. Работи и при писане на съобщения.
*Live Translate изисква връзка с мрежа и влизане в Samsung Account. Live Translate е наличен само в предварително инсталираното приложение Samsung Phone. Някои езици може да изискват изтегляне на езиков пакет. Наличността на услугата може да варира според езика. Точността на резултатите не е гарантирана. *Функцията за превод в Chat Assist може да изисква влизане в Samsung Account. Някои чат приложения може да не поддържат тази функция. За някои езици може да се изисква изтегляне на езиков пакет. Наличността на услугата може да варира според езика. Тази функция се активира, когато бъде открит език, от който може да се превежда. Точността на резултатите не е гарантирана.
Live Translate. Най-лесният начин за общуване
_feature_2
Търси информация, както никога досега благодарение на функцията Circle to Search. Просто огради обекта в кръг, за да получиш информация за него чрез Google Search. Не се изисква писане.
*Действията и тяхната последователност са съкратени и симулирани. Резултатите са предоставени само с илюстративна цел. Резултатите може да варират в зависимост от визуалните съвпадения. Изисква се интернет връзка. Може да се наложи потребителите да актуализират Android до най-новата версия. Функционалността на продукта може да зависи от настройките на приложението и устройството. Някои функции може да не са съвместими с определени приложения. Наличността на услугата варира според държавата и езика. Точността на резултатите не е гарантирана.
_feature_2
_feature_3
Отключи магията на задвижваното от AI редактиране на снимки. Функцията Generative Edit може да запълни фона и да накара нежеланите обекти да изчезнат като дим.
*Generative Edit изисква връзка с мрежа и влизане в Samsung акаунт. При редактиране с Generative Edit може да бъде генерирана преоразмерена снимка до 12MP. Видим воден знак се наслагва върху изходното изображение при запазване, за да покаже, че изображението е генерирано от AI. Точността и надеждността на генерирания резултат не са гарантирани.
_feature_3
_feature_4
Искаш ли да попиташ местен човек за препоръка? Не се безпокой! Имаш преводач в джоба си. Наслади му се дори в самолетен режим без Wi-Fi.
*Interpreter изисква влизане в Samsung акаунт. Някои езици може да изискват изтегляне на езиков пакет. Наличността на услугата може да варира според езика. Точността на резултатите не е гарантирана. Наличността и поддържаните функции може да варират според държавата, региона или оператора. Наличността на поддържаните езици може да варира.
_feature_4
Най-големият външен екран на Galaxy Z Flip досега
Представяме ти 3,4-инчовия Flex Window, създаден специално, за да изразиш по-добре себе си. С новата си панта, Galaxy Z Flip5 сега се сгъва плътно, за да се побере толкова лесно в джоба ти, колкото и в ръцете ти.
Най-големият външен екран на Galaxy Z Flip досега
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен. * Измерен по диагонал, размерът на външния дисплей на Galaxy Z Flip5 е 3,4 инча за целия правоъгълник. Реалната видима площ на дисплея е приблизително 95% от площта на пълния правоъгълник поради заоблените ъгли и долния прорез.
Камера. Най-доброто селфи изживяване от смартфон Galaxy досега
Направи зашеметяващи снимки от всеки ъгъл с FlexCam. Снимай, променяй настройките и снимай пак директно от външния дисплей Flex Window, без да отваряш телефона си. Или използвай приложението Camera Contoller на твоя Galaxy Watch6, за да си правиш селфита в много близък план. Възможностите са много и разнообразни.
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен. * Приложението Camera Controller се поддържа от Galaxy Watch4 и по-новите модели Galaxy Watch, когато са сдвоени със смартфон Galaxy S9 и по-нови модели. Функцията за увеличение на контролера на камерата е налична в серията Samsung Galaxy Watch4 и по-новите модели Galaxy Watch, когато са сдвоени със смартфон Galaxy S, серия Galaxy Note и серия Galaxy Z с One UI 5.1 или по-нова версия с поддръжка на Camera Controller.
Камера. Най-доброто селфи изживяване от смартфон Galaxy досега
Персонализирай Flex Window по свой вкус
Поеми пълен контрол над Flex Window. Персонализирай устройството си с много уиджети, видео тапети, циферблати на часовници, стилове и други, за да направиш своя Galaxy Z Flip5 наистина уникален и неповторим.
Персонализирай Flex Window по свой вкус
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен. * Някои приложения може да не поддържат уиджети на Flex Window. * Наличието на функции може да варира в зависимост от държавата или региона.
_feature_8
В комбинация с мощния процесор, 3700 mAh (типична) батерия е още по-ефективна, като разпределя заряда си така, че да можеш да гледаш филми или да играеш до късно през нощта. Слушай до 57 часа музика и гледай до 20 часа видео съдържание.
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен. * Реалният живот на батерията варира в зависимост от мрежовата среда, използваните функции и приложения, честотата на обажданията и съобщенията, броя зареждания и много други фактори. Оценка спрямо профила на използване на среден/типичен потребител, съставена от UX Connect Research. Независима оценка от изследване на UX Connect между 19.06.2023 – 29.06.2023 г в САЩ с предварителни версии на SM-F946 и SM-F731 при настройка по подразбиране, използвайки LTE и 5G Sub6 мрежи. * Типична стойност, тествана при лабораторни условия на трета страна. Типичната стойност е прогнозната средна стойност, като се има предвид отклонението в капацитета сред тестовите батерии, тествани съгласно стандарта IEC 61960. Номиналният капацитет е 4270mAh за Galaxy Z Fold5 и 3591mAh за Galaxy Z Flip5. Реалният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, начина на използване и други фактори. Реалният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, начина на използване и други фактори. * Въз основа на вътрешни лабораторни тестове на Samsung с предварителна версия на даден модел, свързан към слушалка чрез Bluetooth при настройки по подразбиране през LTE. Изчислен спрямо капацитета на батерията и измерения протичащ през батерията ток по време на възпроизвеждане на видео (видео файл с резолюция 720p, записан на устройството) и аудио (записан на устройството mp3 файл, 192 kbps, при изключен LCD дисплей), съответно. Реалното време за възпроизвеждане на видео и аудио варира в зависимост от мрежовата връзка, настройките, файловия формат, яркостта на екрана, състоянието на батерията и много други фактори.
_feature_8
Най-мощният процесор на сгъваем смартфон Galaxy досега
Новата платформа Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform за Galaxy ти гарантира още повече мощ. Производителността на графичната карта е подобрена с 25%, на невралните процесорни блокове с 20% а на процесора със 17%.Наслади се на по-плавна графика, по-бърз AI и подобрена производителност на батерията.
* Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нейните дъщерни дружества. Snapdragon е търговска марка или регистрирана търговска марка на Qualcomm Incorporated. * Демонстрирани подобрения в AP производителността в сравнение с Galaxy Z Flip4. Реалната производителност ще зависи от потребителската среда, условията на използване и предварително инсталирания софтуер и приложения.
Най-мощният процесор на сгъваем смартфон Galaxy досега
Още по-гъвкав с обновения панел за Flex режим
Използвай още по-пълноценно Flex режима с панела, който ти осигурява достъп до още повече настройки и функции. Скрий го или го разшири с едно натискане на бутон. Можеш също да изкараш на дисплея тъчпад и курсор. А подобреният контролен панел прави възпроизвеждането на аудио и видео съдържание по-лесно и по-прецизно от всякога.
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Действителният потребителски интерфейс може да е различен. * Бутонът на панела за режим Flex трябва да бъде активиран в настройките на устройството, за да може да се използва с инсталираните приложения, включително такива на трети страни. Списъкът с поддържаните приложения може да бъде открит в настройките на панела за режим Flex под менюто с настройки на твоето устройство. * Режимът Flex се поддържа при ъгли между 75° и 115°. Някои приложения може да не се поддържат в режим Flex. * В сравнение с по-стари модели.
Още по-гъвкав с обновения панел за Flex режим
_feature_11
Представяме ти нашата нова и по-здрава Flex панта с двойна релса за повече издръжливост. Galaxy Z Flip5 има здрава конструкция с алуминиева рамка Armor Aluminium и е водоустойчив, така че малко влага да не може да развали деня ти.
_feature_11
* Рамката не включва бутоните за сила на звука и страничните клавиши или поставката за SIM. * Въз основа на тестови условия за потапяне в сладка вода до 1,5 метра за до 30 минути. Не се препоръчва употреба на плаж или басейн. Водоустойчивостта на устройството не е постоянна и може да намалее с времето поради нормално износване. Рейтингът IPX8 не предполага прахоустойчивост.
Watch6. Впусни се в твоето фитнес приключение
Свържи Galaxy Z Flip5 с часовник от серията Galaxy Watch6, за да бъдеш по-добре информиран за ефективността на твоите тренировки. Следи напредъка си всеки ден и се подсигури със селфита във фитнеса, за да го докажеш. Не ти трябват огледала - просто използвай приложението Camera Controller. А с часовник Galaxy Watch6, който следи къде си оставил телефона си, вече можеш да отидеш, където си пожелаеш.
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен. * Устройствата от серията Galaxy Watch6 се продават отделно. * Наличността на продуктите и функциите може да варира според държавата или региона. Galaxy Watch6 трябва да бъде сдвоен с телефон Samsung Galaxy с Android 10.0, минимум 1,5 GB RAM и приложение Samsung Health версия 6.24 или по-нова. Анализът на биоелектрическия импеданс (BIA) е предназначен само за общи здравни и фитнес цели. Не е предназначен за употреба при откриване, диагностика или лечение на медицински състояния. Измерванията са само за твоя лична информация. Моля, консултирай се с медицински специалист за съвет. * Приложението Camera Controller се поддържа от Galaxy Watch4 и по-новите модели Galaxy Watch, когато са сдвоени със смартфон Galaxy S9 и по-нови модели. Функцията за увеличение на контролера на камерата е налична в серията Samsung Galaxy Watch4 и по-новите модели Galaxy Watch, когато са сдвоени със смартфон Galaxy S, серия Galaxy Note и серия Galaxy Z с One UI 5.1 или по-нова версия с поддръжка на Camera Controller. * Наличността може да варира според пазара, доставчика, модела и сдвоения смартфон, който поддържа Camera Controller. Първоначално актуализацията ще бъде достъпна за Bluetooth версиите, а по-късно ще бъде пусната за LTE версиите.
Watch6. Впусни се в твоето фитнес приключение
Smart Switch
Представяме ти безопасния и сигурен начин да преместиш нещата, които обичаш, от твоето старо устройство на своя нов Galaxy Z Flip5.
* Изображението е симулирано с илюстративна цел. Реалният потребителски интерфейс може да е различен. * Кабелните трансфери изискват поне Android™ 4.3. Ако нямаш необходимия USB кабел/конектор за прехвърляне на данни с кабел към Galaxy, можеш да използваш опции за безжично прехвърляне. На устройства с iOS 5 или по-стара ОС Android трябва да се използват опциите за безжичен трансфер. Отвори Smart Switch Mobile в Настройки на новия си телефон Galaxy или изтегли приложението Smart Switch Mobile от Galaxy Store. Данните и съдържанието, които може да бъдат прехвърлени, е възможно да варират според операционната система. Данните на устройството Galaxy се архивират и възстановяват на устройството за съхранение. Използвай архивиране на PC чрез Smart Switch PC или функцията за архивиране на SD карта на Smart Switch Mobile.
Smart Switch
* Galaxy Z Flip5 не включва адаптер за пътуване.
Сравнете Galaxy Z Flip
Сравнете Galaxy Z Flip
* Измерено по диагонал за целия правоъгълник. Реалната видима площ е по-малка заради заоблени ъгли и/или отвора за камерата. * Типична стойност, тествана при лабораторни условия на трета страна. Типичната стойност е прогнозната средна стойност, като се има предвид отклонението в капацитета сред тестовите батерии, тествани съгласно стандарта IEC 61960. Номиналният капацитет е 3591mAh за Galaxy Z Flip5, 3595mAh за Galaxy Z Flip4 и 3203mAh за Galaxy Z Flip3 5G. Реалният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, начина на използване и други фактори.
Виж Galaxy Z Flip5 в AR
Galaxy Z Flip5
3.36GHz, 2.8GHz, 2GHz
Процесор
187
Тегло (г)
3.36GHz, 2.8GHz, 2GHz
Честота на процесора
Осемядрен
Тип процесор
Показване на още спецификации
  • Процесор
    3.36GHz, 2.8GHz, 2GHz
  • Тегло (г)
    187
Процесор
  • Честота на процесора
    3.36GHz, 2.8GHz, 2GHz
  • Тип процесор
    Осемядрен
Дисплей
  • Размер (основен дисплей)
    170.3mm (6.7" в цял правоъгълник) / 166.4mm (6.6" със заоблени ъгли)
  • Резолюция (основен дисплей)
    2640 x 1080 (FHD+)
  • Технология (основен дисплей)
    Dynamic AMOLED 2X
  • Дълбочина на цвета (основен дисплей)
    16M
  • Max Refresh Rate (Main Display)
    120 Hz
  • Размер (допълнителен дисплей)
    86.1mm (3.4" full rectangle) / 83.2mm (3.3" rounded corners)
  • Резолюция (допълнителен дисплей)
    720 x 748
  • Технология (допълнителен дисплей)
    Super AMOLED
  • Цветове (допълнителен дисплей)
    16M
Камера
  • Основна камера - резолюция (отделни обективи)
    12.0 MP + 12.0 MP
  • Основна камера - отвор на блендата (отделни обективи)
    F1.8 , F2.2
  • Основна камера - автофокус
    Да
  • Основна камера - OIS
    Да
  • Основна камера - увеличение
    Digital Zoom up to 10x
  • Предна камера - резолюция
    10.0 MP
  • Предна камера - отвор на блендата
    F2.2
  • Предна камера - автофокус
    He
  • Основна камера - светкавица
    Да
  • Резолюция на видео запис
    UHD 4K (3840 x 2160) @60fps
  • Slow Motion
    960fps @FHD, 240fps @FHD
Пространство за съхранение/Памет
  • Памет (GB)
    8
  • Място за съхранение (GB)
    512
  • Свободно Място за съхранение (GB)
    453.7
Мрежа/Оператор
  • Брой SIM карти
    Dual-SIM
  • Тип SIM слот
    SIM 1 + Embedded SIM
  • Мрежова и Wi-Fi свързаност
    2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD, 5G Sub6 FDD, 5G Sub6 TDD
  • 2G GSM
    GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900
  • 3G UMTS
    B1(2100), B2(1900), B4(AWS), B5(850), B8(900)
  • 4G FDD LTE
    B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850), B7(2600), B8(900), B12(700), B13(700), B17(700), B18(800), B19(800), B20(800), B25(1900), B26(850), B28(700), B32(1500), B66(AWS-3)
  • 4G TDD LTE
    B38(2600), B39(1900), B40(2300), B41(2500)
  • 5G FDD Sub6
    N1(2100), N2(1900), N3(1800), N5(850), N7(2600), N8(900), N12(700), N20(800), N25(1900), N28(700), N66(AWS-3)
  • 5G TDD Sub6
    N38(2600), N40(2300), N41(2500), N77(3700), N78(3500)
  • 5G SDL Sub6
    N75(1500+)
Връзки
  • USB интерфейс
    USB Type-C
  • USB версия
    USB 3.2 Gen 1
  • Технология за локализиране
    GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS
  • Жак за слушалки
    USB Type-C
  • MHL
    Не
  • Wi-Fi
    802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz+6GHz, HE160, MIMO, 1024-QAM
  • Wi-Fi Direct
    Да
  • Версия на bluetooth
    Bluetooth v5.3
  • NFC
    Да
  • Синхронизация с PC
    Smart Switch (компютърна версия)
Операционна система
  • Android
Обща информация
  • Цвят
    Graphite
  • Тип форма
    Flip
Сензори
  • Акселерометър, Барометър, Сензор за пръстови отпечатъци, Жироскоп, Геомагнитен сензор, Сензор на Хол, Сензор за осветеност, Сензор за близост
Физически характеристики
  • Размери (ВхШхД, мм)
    165.1 x 71.9 x 6.9
  • Размери - сгънат (ВхШхД, мм)
    85.1 x 71.9 x 15.1--
Батерия
  • Време на употреба на интернет (LTE) (часа)
    До 17
  • Време на употреба на интернет (Wi-Fi) (часа)
    До 17
  • Време на видео възпроизвеждане (часа, Wireless)
    До 20
  • Капацитет на батерия (mAh, стандартна)
    3700
  • Сменяема
    Не
  • Време на аудио възпроизвеждане (часа, Wireless)
    До 57
  • Време в режим разговор (4G LTE) (часа)
    До 35
Аудио и видео
  • Поддръжка на стерео звук
    Да
  • Формат на видео възпроизвеждане
    MP4, M4V, 3GP, 3G2, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Резолюция за видео възпроизвеждане
    UHD 8K (7680 x 4320) @60fps
  • Формат за аудио възпроизвеждане
    MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DFF, DSF, APE
Услуги и приложения
  • Поддръжка на аксесоари
    Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds+, Galaxy Buds2, Galaxy Buds, Galaxy Fit2, Galaxy Fit e, Galaxy Fit, Galaxy Watch6, Galaxy Watch5, Galaxy Watch4, Galaxy Watch3, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Fit2 Pro, Gear Fit2, Gear Sport, Gear S3, Gear S2
  • Поддръжка на Samsung DeX
    Не
  • Bluetooth® Hearing Aid Support
    Android Audio Streaming for Hearing Aid(ASHA)
  • Mobile TV
    Не
Powered by Flixmedia
В съдържанието на този уебсайт се използват бисквитки с цел подобряване на вашия потребителски опит. Продължавайки да ползвате уебсайта, вие се съгласявате с употребата на бисквитките. Научете повече тук: https://www.flixmedia.com/privacy-notice