Alan ve performans
Alan ve performans
Güçlü işlemcisinin yanı sıra siz ve aileniz için sunduğu yeterli depolama alanıyla iş e-postaları göndermekten tatil fotoğraflarını yüklemeye sorunsuzca geçiş yapın.
Evin merkezi
Evin merkezi
Eve modern bir görünüm ve hava katın. Bu All-in-One bilgisayar, ultra ince çerçevesiyle daha fazla görüntü sağlar ve birden çok açıdan çalışmanıza olanak sağlayan ayarlanabilir eğimli ayağa sahiptir. Her odayı aydınlatması için tasarlandı
Hak ettiğiniz huzur
Hak ettiğiniz huzur
Bu bilgisayar aileniz ve arkadaşlarınızla bağlantıda kalmanızı kolaylaştırır. Gizlilik için kaydırılarak açılan bir kapakla donatılan HD kamera, dahili hoparlörler ve kolay Wi-Fi bağlantısı içerir. Şimdi, iç rahatlığıyla bağlantıda kalabilirsiniz.
Full HD dokunmatik ekran
178°'lik geniş görüntüleme açıları ve canlı resimler sayesinde içeriklerinizi her zaman en iyi şekilde görüntüleyebilirsiniz. Ve dokunmatik ekran teknolojisiyle bilgisayarınızı ekrandan kontrol edebilirsiniz. [1]
8'inci Nesil Intel® Core™ işlemci
Olağanüstü bilgisayar deneyimi sağlayan sorunsuz sistem yanıtı ve hızlı yükleme süreleriyle performansı yükseltin. Çarpıcı 4K'ya kadar çözünürlük desteğiyle birinci sınıf içerik akışı yapın veya kendi içeriklerinizi oluşturun. [2]
Intel® UHD Grafik Kartı 620
Ayrık bir grafik kartına ihtiyaç duymadan sorunsuz bir şekilde 4K içerik akışı yapın ve 720p'de oyun oynayın. Mükemmel grafik performansıyla her yaptığınız işte farkı hissedeceksiniz. [3]
802.11 a/c (1x1) WLAN ve Bluetooth® 4.2
Kablosuz teknolojisi sayesinde Wi-Fi ağına ve Bluetooth® aksesuarlarına bağlı kalın. [4]
Yeniden yazdırılabilir DVD sürücüsü
Tümleşik optik sürücüyü kullanarak DVD izleyin ve yazın.
DDR4 RAM seçenekleri
Daha yüksek hızlarda daha verimli ve daha güvenilir bir şekilde çalışma üzere tasarlanan DDR4, RAM'in geleceğidir. Daha yüksek bant genişliği sayesinde çoklu görevler gerçekleştirmekten oyun oynamaya kadar her işlemin performansı artar. [5]
Processor
Intel® Core™ i5 8250U
Memory
8 GB DDR4
Depolama kapasitesi 01
128 GB SSD 1 TB HDD
Graphic Subsystem
NVIDIA® GeForce® MX110
Connectivity and Communications
Realtek
İşletim Sistemi
FreeDOS 2.0
Minimum boyutlar (G x D x Y)
54,09 x 1,63 x 41,95 cm
+Tam Ürün Özelliklerini Görüntüleyin
-Tüm Ürün Özelliklerini Gizle
İşlemci Intel® Core™ i5-8250U (1,6 GHz taban frekansı, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3,4 GHz'e kadar, 6 MB önbellek, 4 çekirdekli) [6]
İşlemci ailesi 8'nci Nesil Intel® Core™ i5 işlemci
bellek 8 GB DDR4-2400 SDRAM (1 x 8 GB)
Bellek Notu En fazla 2400 MT/sn aktarım hızları.
Bellek Yuvaları 2 SODIMM
Dahili Depolama 1 TB 7200 rpm SATA
Sabit sürücü (2.) 128 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Depolama türü SSD
HDD
Optik sürücü DVD yazıcı
Grafik Tümleşik
Bağımsız
Grafik kartı (tümleşik) Intel® UHD Grafik Kartı 620
Grafik kartı (ayrık) NVIDIA® GeForce® MX110 (2 GB GDDR5 ayrılmış)
Kablosuz 802.11a/b/g/n/ac (1x1) ve Bluetooth® 4.2 birleşimi
G/Ç bağlantı noktası konumu Arka
Ağ arabirimi Tümleşik 10/100/1000 GbE LAN
Kablosuz Notu Miracast compatible
MU-MIMO supported
Video konektörleri 1 HDMI 1.4
Form faktörü All-in-One
Ağırlık 5,92 kg
Ekran 60,45 cm (23,8 inç) diyagonal FHD IPS ZBD yansıma önleyici WLED arkadan aydınlatmalı üç kenarı kenarlıksız dokunmatik ekran (1920 x 1080)
Dokunmatik ekran Yes
Renk gamı 72% NTSC
Güç kaynağı türü 90 W harici AC güç adaptörü
Web kamerası Çift dizi dijital mikrofona sahip HP HD Gizlilik Kamerası
Klavye USB black wireless keyboard and mouse combo
İşaret aygıtı HP Wireless Black Mouse
Ses özellikleri DTS Studio Sound™, çift 2 W hoparlör
Bellek kartı aygıtı 3'ü 1 arada bellek kartı okuyucu
Güvenlik yönetimi Kensington Kilidi yuvası
Ürün Yazılımı TPM 2.0
Ürün rengi Siyah
Garanti 2 yıl sınırlı parça, işçilik ve taşıma hizmeti.
2 USB 2.0 2 USB 3.0 1 birleşik kulaklık/mikrofon1 HDMI 1.4
Available ports
2 USB 2.0
2 USB 3.0
1 birleşik kulaklık/mikrofon
1 HDMI 1.4
Ortak geleceğimizi korumaya yardımcı oluyoruz
Ortak geleceğimizi korumaya yardımcı oluyoruz
HP, 2020 yılından bu yana yeni bilgisayar ve ekranlarının %95'inden fazlasında geri dönüştürülmüş malzeme kullandı.

Özellikler

  1. [1] Tam yüksek çözünürlüklü (FHD) görüntüleri görüntülemek için FHD içerik gerekir.
  2. [2] Çok çekirdek teknolojisi, belirli yazılım ürünlerinin performansını artırmak için tasarlanmıştır. Bu teknolojinin kullanımından bazı müşteriler veya yazılım uygulamaları yararlanamayabilir. Performans ve saat frekansı, uygulama iş yükünün yanı sıra donanım ve yazılım yapılandırmanıza göre değişiklik gösterir. Intel'in numaralandırma yöntemi yüksek performans ölçütü değildir. 4K görüntü için 4K içerik gerekir. Sistem yükleme ve yanıt süresi ürün yapılandırmanıza göre değişir.
  3. [3] Tam 4K görüntü için 4K içerik gerekir. Yüksek çözünürlüklü (HD) görüntü için HD içerik gerekir.
  4. [4] Kablosuz erişim noktası ve internet hizmeti gerekir. Kullanılabilecek genel kablosuz erişim noktaları sınırlıdır. 802.11ac WLAN için belirtimler taslak niteliğindedir ve nihai değildir. Nihai belirtimler, taslak belirtimlerden farklı olursa, bu durum dizüstü bilgisayarın diğer 802.11ac WLAN aygıtlarıyla iletişim kurma özelliğini etkileyebilir. Bluetooth® sahibine ait bir ticari markadır ve HP Inc. tarafından lisanslı olarak kullanılmaktadır.
  5. [5] Gerçek hızlar değişiklik gösterebilir. Telif hakkı korumalı materyalleri kopyalamayın.

Teknik Nitelikler

  1. © Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden bildirilmeden değiştirilebilir. HP ürün ve hizmetlerine ilişkin yegane garantiler, bu ürün ve hizmetlerle birlikte verilen açık garanti bildirimlerinde belirtilmiştir. Buradaki hiçbir ifade ek bir garanti verilmesi olarak yorumlanmamalıdır. HP, işbu belgede olabilecek teknik hatalardan veya yazım hatalarından ya da eksikliklerden sorumlu tutulamaz.
  2. Microsoft, Windows ve Windows Logosu, Microsoft Corporation'ın ABD'deki tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth, ilgili sahibinin ticari markasıdır ve Hewlett-Packard Company tarafından lisans ile kullanılmaktadır. Intel ve Core, Intel Corporation’ın ABD ve diğer ülkelerdeki ticari markalarıdır. ENERGY STAR, ABD Hükümeti'ne ait tescilli bir ticari markadır. Diğer tüm ticari markalar ilgili sahiplerine aittir.
  3. [6] Çok çekirdek teknolojisi, belirli yazılım ürünlerinin performansını artırmak için tasarlanmıştır. Bu teknolojinin kullanımından bazı müşteriler veya yazılım uygulamaları yararlanamayabilir. Performans ve saat frekansı, uygulama iş yükünün yanı sıra donanım ve yazılım yapılandırmanıza göre değişiklik gösterir. Intel'in numaralandırma yöntemi yüksek performans ölçütü değildir. Intel, Pentium, Intel Core, Celeron, Intel logosu ve Intel Inside logosu Intel Corporation'ın ABD ve diğer ülkelerde ticari markalarıdır.
Powered by Flixmedia
Bu içerik, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Devam ederek, bu kullanımı kabul etmiş olursunuz. Daha fazlasını öğrenmek için https://www.flixmedia.com/privacy-notice adresini ziyaret ediniz.