• Mai real, cu AI.
    Close Video
    Mai real, cu AI.
    Procesorul inteligent α7 de generația a 2-a, îmbunătățit cu algoritmul AI Deep Learning, oferă imagini cu un nivel al detaliilor care îți taie răsuflarea și sunet personalizat care asigură imersiunea completă într-o realitate incredibilă.
  • Noua inteligență asigurată de AI.
    Close Video
    Noua inteligență asigurată de AI.
    Cu LG ThinQ AI, poți să faci o mulțime de lucruri utilizând doar vocea. Dialoghezi liber datorită recunoașterii vocale pentru voce naturală și primești recomandări de conținuturi personalizate pe baza obiceiurilor tale de vizionare.
*LG ThinQ AI se activează cu „Butonul microfon”.
*Produsul efectiv poate să difere de imaginea afișată.
Imaginile prind viață.
Negrul perfect și contrastul uimitor creează culori mai intense și adaugă profunzime imaginii.
Negrul, culoarea cea mai importantă
Televizorul OLED LG asigură un negru profund cu peste 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare care își pot controla în mod individual luminozitatea. Acesta evidențiază bogăția tuturor culorilor, descoperă detaliile ascunse și dezvăluie frumusețea vieții.
Negrul profund redat de OLED, inspirația producătorilor de film de la Hollywood
„Negrul profund redat de OLED îți deschide un portal prin care pătrunzi efectiv în universul respectiv, în loc să îl vezi doar redat pe un ecran.” Ascultă ce are de spus celebrul director de efecte vizuale Rob Legato despre televizorul OLED LG.
Dolby Vision și Atmos Experiență cinematografică
Dolby îți transformă casa într-o oază de divertisment, datorită sunetului și imaginilor cinematografice HDR.
Dolby Vision și Atmos este o soluție de HDR și sunet Aceasta oferă o experiență cinematografică fidelă viziunii producătorului, optimizând imaginea și sunetul.
*Dolby Vision este o marcă comercială a Dolby Laboratories. Dolby Atmos și simbolul dublu-D sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories.
4K Cinema HDR
4K Cinema HDR de la LG păstrează viziunea producătorilor de film, deoarece suportă majoritatea formatelor HDR. Lasă-te învăluit de imaginile cinematografice oferite de principalele formate HDR, printre care Advanced HDR de la Technicolor și HDR10 Pro.

O sursă de inspirație pentru Hollywood
„Văd toate aceste detalii în evidențieri luminoase care nu există în niciun alt format.”
Acum, află ce are de spus regizorul filmului Deadpool, Tim Miller despre caracteristica HDR a televizorului LG OLED.
Modul Expert Technicolor
LG colaborează cu Technicolor pentru a obține o imagine cât mai apropiată posibil de viziunea realizatorilor. Dotat cu Modul Expert Technicolor, televizorul LG OLED a fost optimizat pentru a reda conținuturile așa cum au fost aprobate de regizori.
*HDR10 Pro și HLG Pro sunt soluțiile HDR brevetate LG care procesează dinamic semnalul HDR cadru după cadru, utilizând configurarea dinamică îmbunătățită a nuanțelor.
  • Design minimalist
    Close Video
    Design minimalist
    Designul sofisticat și elegant al televizorului se integrează perfect în casa ta. Televizorul LG OLED adaugă o notă finală de unicitate unui interior amenajat cu gust.
  • Elimina dezordinea provocată de cabluri
    Close Video
    Elimina dezordinea provocată de cabluri
    Posibilitatea de gestionare a cablurilor menține toate conexiunile bine organizate pentru ca sufrageria ta să fie curată și ordonată.
  • Modul Galerie
    Close Video
    Modul Galerie
    Modul Galerie îți oferă imagini ale unor atracții turistice, actualizate în fiecare sezon de TripAdvisor.
*Produsul efectiv poate să difere de imaginea afișată.
  • Afisaj confortabil<br>certificat de TÜV Rheinland
    Close Video
    Afisaj confortabil
    certificat de TÜV Rheinland
    Televizoarele OLED LG emit 29% lumină albastră, un procent mult mai mic față de standardul minim de 50% pentru confort vizual. Așadar, te poți juca sau uita la televizor fără să îți mai faci griji cu privire la sănătatea ochilor tăi sau a membrilor familiei tale.
* Pe baza unui test realizat pe un panou OLED LG de 77".
Prev
Next
Prev
Next
Powered by Flixmedia
Continutul acestui site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta Dvs. de browsing. Prin continuarea navigarii, confirmati ca acceptati acest lucru. Mai multe detalii la https://www.flixmedia.com/privacy-notice