Удобство и комфорт за ефективно изцеждане

Изберете между 4 режима на стимулиране и 4 настройки за изцеждане, за да направите всяко изцеждане удобно и персонализирано. Освен това лекият и компактен дизайн означава, че изцеждането в движение е много лесно.

 • Включва една бутилка 4 унции/120 мл
Удобство и комфорт за ефективно изцеждане
Удобство и комфорт за ефективно изцеждане
4 режима на изпомпване, 4 режима на изцеждане за оптимално изцеждане

Важно е да се чувствате комфортно по време на изцеждане, а комфортът означава нещо различно за всяка майка. С тази помпа за кърмене вие можете да избирате между 4 режима на стимулация и 4 настройки на изпомпване. По този начин можете да направите всяка една сесия на изцеждане ефективна и комфортна.

Не е необходимо да помните настройките

Майките имат достатъчно мисли и без да се налага да си спомняте идеалната настройка – така че ние ще направим това вместо вас. Вашите предпочитани настройки се съхраняват, така че с натискането на един бутон сте готови да изцеждате. Имате нужда от почивка по време на изпомпване? Просто натиснете бутона за пауза, а за възобновяване натиснете бутона за стартиране. Лесно е.

Работи на батерия и със захранване от мрежата

Този продукт се захранва от електричество. За допълнителна мобилност можете също да сложите батерии за безжично използване. Можете да сложите четири обикновени 1,5 V AA батерии или четири акумулаторни 1,2 V AA батерии

Проектирана да наподобява ритъма на сучене на бебетата

При кърмене бебетата следват ритъм на сучене, преглъщане, дишане с коефициент от 1:1:1. Помпата за кърмене разполага със специална технология Rhythmic Wave, която е създадена да наподобява модела на сучене и преглъщане на бебетата, темпо и съотношение (1:1) за бързо и ефективно генериране на поток на мляко. Това означава, че вашата сесия на изцеждане ще бъде естествена и удобна.

Дискретен звук и дисплей с подсветка за дискретно използване през деня и вечерта

Нашият удобен дисплей с подсветка означава, че можете да се изцеждате дискретно през нощта, без да се налага да включвате осветлението. А мекият звук означава по-малко смущения.

Хигиенично изцеждане

Ние знаем, че всяка една капка е важна, ето защо ние искаме да сме сигурни, че цялата кърма тече направо от гърдата към съда, без никакъв обратен поток в тръбите. Всички части, които влизат в контакт с вашата кърма, са направени от материали без бисфенол-А (BPA).

Мека възглавничка за масаж, създадена да ви помогне да стимулирате потока на млякото

Нашите помпи за кърмене са проектирани с мисъл за вашия комфорт. Меката и кадифена текстура на възглавничките за масаж се усеща топла и удобна върху кожата, което може да ви помогне да стимулирате потока на мляко. А гъвкавият материал е създаден да наподобява действието на сучене на вашето бебе, което помага за изтичане на млякото.

Лесно изцеждане у дома и в движение

Леката и компактна конструкция означава, че можете да изцеждате лесно у дома или в движение.

 1. * Помпа за кърма без бисфенол-А: само свързаните с бутилката и други части, които влизат в контакт с кърмата. Според разпоредбите на ЕС, 10/2011
Удобство и комфорт за ефективно изцеждане
Страна на произход
Китай
 • Да
Материал
Помпа за кърма
 • Без бисфенол-А (BPA)* (само за частите, които имат контакт с храна)
Бутилка
 • Не съдържа бисфенол-A* ,Полипропилен
Биберон
 • Не съдържа бисфенол-A* ,Силикон
Какво включва
Тяло на помпата за кърма
 • 1 бр.
Основа с тръбичка
 • 1 бр.
Мека възглавничка
 • 1 бр.
Бутилка Natural 4 унции
 • 1 бр.
Капак за пътуване
 • 1 бр.
Уплътнителен диск за съхранение на кърма
 • 1 бр.
Лента
 • 1 бр.
Дизайн
Дизайн на помпата за кърма
 • Компактна конструкция
Дизайн на бутилката
 • Ергономична форма ,Широко гърло
Лесна употреба
Използване на помпата за кърма
 • Интуитивно сглобяване, лесно почистване, гама от напълно съвместими продукти
Стадии на развитие
Етап
 • 0 – 6 месеца
Функции
Технология Rhythmic Wave
 • Наподобява модела на сучене на бебето
Удобство и комфорт за ефективно изцеждане
Powered by Flixmedia
В съдържанието на този уебсайт се използват бисквитки с цел подобряване на вашия потребителски опит. Продължавайки да ползвате уебсайта, вие се съгласявате с употребата на бисквитките. Научете повече тук: https://www.flixmedia.com/privacy-notice