Създадена за намаляване на коликите, газовете и рефлукса*
Блокира млякото вътре и държи въздуха навън

Вентилационният отвор AirFree™ е създаден да помага на вашето бебе да поглъща по-малко въздух. Биберонът остава пълен с мляко дори когато го държите хоризонтално за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, може да помогне за намаляване на проблемите при хранене, като колики, газове и рефлукс.

 • 2 бутилки
 • 4 унции/125 мл
 • Биберон с поток за новородени
 • 0 м +
Създадена за намаляване на коликите, газовете и рефлукса*
Създадена за намаляване на коликите, газовете и рефлукса*

Можете да използвате вашата бутилка Avent Anti-colic на Philips със или без вентилационния отвор The AirFree™. Вентилационният отвор The AirFree™ е съвместим с нашите бутилки Avent Anti-colic и Classic+ на Philips от 4 унции/125 мл, 9 унции/260 мл и 11 унции/330 мл.

Докато бебето ви расте, нуждите му за пиене се променят. Изберете биберон с дебит, който е подходящ за неговото развитие. Бутилките Avent Anti-colic и Classic+ на Philips могат да се използват със или без вентилационния отвор AirFree™, но те трябва да се използват само с бибероните Avent Anti-colic и Classic+ на Philips.

Ние сме проектирали нашата гама от бутилки Anti-colic, за да можете лесно да смесвате и комбинирате горните и долните части. По точи начин можете лесно да напреднете от бутилка, до чаша за приучаване, до чаша за отпиване с по-малко части.

Клинични изследвания показват, че бутилката Avent на Philips намалява коликите и раздразнението*. Как? Клапа в биберона не позволява образуването на вакуум, докато бебето пие, което позволява непрекъснато хранене. Това може да помогне за намаляване на коликите, газовете, изплюването и оригването.

Нашият уникален вентилационен отвор AirFree™ извежда въздуха навън от биберона, така че вашето бебе поглъща по-малко въздух, докато пие. Това може да помогне за намаляване на проблемите при хранене, като колики, рефлукс и газове.

Биберонът остава пълен с мляко дори когато бутилката е хоризонтална, така че бебето ви може да пие в по-естествено, изправено положение. Това може да помогне за намаляване на рефлукса, подпомагане на храносмилането и ще направи времето на хранене по-комфортно за вас и за вашето мъниче.

Вентилационният отвор AirFree™ може лесно да се сглоби с всяка бутилка Avent Anti-colic и Classic+ на Philips. Освен това почистването е много лесно благодарение на широкото гърло на бутилката и наличието на малко части за почистване.

За да започнете, напълнете бутилката с мляко, поставете вентилационния отвор AirFree™ над ръба и завийте биберона. Наклонете бутилката надолу веднъж, за да напълните биберона и сте готови. Когато храните бебето, се уверете, че отворът AirFree™ е отгоре. Биберонът ще остане пълен с мляко дори когато е хоризонтален за по-лесно хранене в изправено положение.

Формата на биберона предлага безопасно засмукване, а оребрената текстура помага да се избегне смачкването на биберона с цел непрекъснато, комфортно хранене.

 1. * Вентилационният отвор AirFree™ е създаден да помага на вашето бебе да поглъща по-малко въздух. Биберонът остава пълен с мляко дори когато го държите хоризонтално за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, може да помогне за намаляване на проблемите при хранене, като колики, газове и рефлукс.
 2. * 80% от майките се съгласиха, че "моето бебе изпитваше по-малко проблеми при храненето“ в тест при домашни условия със 144 майки в САЩ през 2017 г.
 3. * На възраст от 2 седмици бебетата, които се хранят с бутилката Avent на Philips, показват тенденция за получаване на по-малко колики в сравнение с конвенционалните бутилки и значително по-малко раздразнителност през нощта в сравнение с бебета, които се хранят с бутилка на конкурент.
 4. * Какво е колика и как се отразява на бебетата? Коликата се причинява отчасти от поглъщането на въздух по време на храненето, което създава неудобство в храносмилателната система на бебето. Симптомите включват плач, раздразнителност, газове и изплюване.
Създадена за намаляване на коликите, газовете и рефлукса*
Стадии на развитие
Етап
 • 0-6 месеца
Функции
Биберон
 • Лесно засмукване, оребрената текстура предотвратява смачкване на биберона, клинично доказана система Anti-colic*
Съвместимост
 • Пълна съвместимост с бутилки Anti-colic и Classic+
Лесна употреба
 • Лесна за почистване и сглобяване ,Малко части за лесно сглобяване
Какво включва
Бутилка за бебе
 • 2 pcs
Дизайн на бутилката
 • Ергономична форма ,Широко гърло
Биберон
 • Силикон ,Не съдържа бисфенол-A (BPA)
Бутилка
 • Полипропилен ,Не съдържа бисфенол-A (BPA)
Вентилационен отвор AirFree™
 • 1 pcs
Лесна употреба
Използване на бутилката
 • Подходящи за съдомиялна машина и микровълнова фурна ,Лесно сглобяване ,Лесно почистване ,Лесна за хващане
Създадена за намаляване на коликите, газовете и рефлукса*
Powered by Flixmedia
В съдържанието на този уебсайт се използват бисквитки с цел подобряване на вашия потребителски опит. Продължавайки да ползвате уебсайта, вие се съгласявате с употребата на бисквитките. Научете повече тук: https://www.flixmedia.com/privacy-notice