Без разливане – за пиене без цапане
Улей, изключително устойчив на хапане за растящи зъби

Чашата с улей Avent My Grippy на Philips разполага с уникален клапан и е без разливане, което е потвърдено от майките! Тя разполага с текстура против хлъзгане и профилна форма за малки ръчички, което помага на малките деца уверено да развиват умения за самостоятелно пиене.

 • Чаша с накрайник My Grippy
 • 300 мл/10 унции
 • 18 м +
 • Опаковка – 1 бр.
Без разливане – за пиене без цапане
Без разливане – за пиене без цапане
Усъвършенствана клапа – пиене без разливане

Нищо не може да се сравнява с доброто приключение. Просто питайте вашия мъник. А когато са в движение тази чашка за отпиване без разливане гарантира пиене без разливане. Уникалният клапан означава, че течността тече само когато детето ви отпива, така че няма нужда да се притеснявате за малки разливания или катурващи се чаши. Не е необходимо да се предоверявате на нашите думи – 82% от майките са съгласни, че тази чашка е устойчива на разливане*

Твърд улей, изключително устойчив на хапане – за растящи зъби

Улеят My Grippy е изключително устойчив на хапане, което прави пиенето от чашата лесно за малки деца.

Контурна форма и неплъзгаща се текстура

Вашето дете ще се научи смело да пие самостоятелно за нула време, благодарение на лесния за хващане дизайн на чашата. Нейната контурна форма и неплъзгаща се текстура правят лесно държането от малки ръчички.

Малко части – лесно сглобяване и почистване (безопасни за съдомиялна)

Чашата с улей Avent My Grippy на Philips е съставена от малко части, което улеснява сглобяването й. Тя е в комплект с хигиенична капачка, която поддържа улея чист и всички части могат да се мият в съдомиялна машина за ваше удобство.

Без BPA (0% BPA)

Както всички наши чаши за отпиване за бебета, тази чаша с улей е без BPA/0% BPA.

Съвместим с бутилки и чаши Philips Avent

Всички бутилки и чашки Philips Avent са съвместими, с изключение на стъклените бутилки и чашките за пораснали деца/My First Big Kid. Можете да комбинирате и напаснете, за да създадете перфектната чашка, която да отговаря на индивидуалните нужди на вашето дете.

Чашите Philips Avent следват развитието на вашето дете

Научаването на самостоятелното пиене е важна стъпка в развитието на едно дете. Ние се опитваме да направим прехода от гърди или бутилка към чаша за пиене възможно най-лесно и удобно. Ние си сътрудничим с професионалисти в сферата на здравеопазването, за да се уверим, че всяка бутилка и чаша, които разработваме стимулират и поддържат техния двигателен растеж и умения на пиене. Независимо дали вашето бебе използва зърно, мек или твърд улей, сламка или ръб за пиене на 360°, вие може да сте сигурни, че е бил създаден с мисъл за развитието на вашето дете. Всичките ни решения за пиене са с първокласно качество и разбира се без BPA/0%BPA.

 1. * Независими тестове в домашни условия, Обединеното кралство, септември 2013 г.
Без разливане – за пиене без цапане
Какво включва
Чаша
 • 1
Цветове
 • Жълто/розово
Хигиенична капачка с щракване
 • 1 бр.
Размер на чашата
10 унции/300 мл
 • Да
Стадии на развитие
Стадий на развитие
 • 18 м +
Страна на произход
Indonesia
 • Да
Характеристики
Не съдържа бисфенол-A (BPA)
 • Да
Възможно почистване в съдомиялна машина
 • Да
Без разливане – за пиене без цапане
Powered by Flixmedia
В съдържанието на този уебсайт се използват бисквитки с цел подобряване на вашия потребителски опит. Продължавайки да ползвате уебсайта, вие се съгласявате с употребата на бисквитките. Научете повече тук: https://flixmedia.eu/privacy-policy/