Galaxy A71 (Dual SIM)
Infinity Display
Készülék kialakítás
Hátlapi kamera
Teljesítmény
Ismerd meg a kijelzőt, amelyen a káva minimális,
a látható terület pedig a lehető legnagyobb
A Galaxy A71 szimmetrikusan kialakított 6.7"-es Infinity-O Display, határtalan kijelzője mögött a Super AMOLED Plus színtechnológiája élethű színeket biztosít mindenhol, a játéktól a filmnézésig, az internetezéstől a multitaskingig. Élvezd kedvenc tartalmaid anélkül, hogy a képernyő az utadba állna.
Ismerd meg a kijelzőt, amelyen a káva minimális,a látható terület pedig a lehető legnagyobb
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **Infinity Display, határtalan kijelző: szinte keret nélküli, teljes üvegborítás, széltől szélig érő kijelző. ***Átlósan mérve a képernyő mérete 6.7" / a teljes téglalapot alapul véve 6.6" / beleszámítva a lekerekített sarkokat is. A lekerekített sarkok és a kamerakivágás miatt a látható terület némileg kisebb.
Megnyerő pasztell színek dinamikus mintával ötvözve
Egyenletes, elegáns ívelt szélű kijelző kialakításával a Galaxy A71 tökéletesen illeszkedik a kézbe. Prémium üvegborítása teszi könnyed fogásúvá, dinamikus mintázata pedig egyediséget kölcsönöz a Fekete, Ezüst és Kék Fénytörés változatoknak.
Megnyerő pasztell színek dinamikus mintával ötvözve
*A színek elérhetősége országonként és szolgáltatónként eltérő lehet.
Több kamera, amelyekkel a világ nagyobb szeletét örökítheted meg
Legyen szó közeli vagy ultraszéles felvételről, éjszakai fotóról vagy egy művészi Elmosás effektről, az A71 négylencsés kamerája könnyedén biztosítja a profi minőséget. A 64 MP-es Főkamerával, a 123 fokos 12 MP-es Ultraszéles látószögű kamerával, az 5 MP-es Makrókamerával és az 5 MP-es Mélységérzékelő kamerával az A71 készen áll minden pillanatra.
*A színek elérhetősége országonként és szolgáltatónként eltérő lehet.
Több kamera, amelyekkel a világ nagyobb szeletét örökítheted meg
A Makrókamera az apró részleteket is hangsúlyossá teszi
A négykamerás rendszer 5 MP-es Makrókamerája (40 mm) biztosítja a felvételek tisztaságát és a minőségét, így a legapróbb részleteket is felfedezheted a közeli fotókon. Adj hozzá, vagy állíts be természetes háttérelmosást (az Elmosás effekttel), hogy kiemeld és hangsúlyossá tedd a fotód tárgyát.
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **A Makrókamera kizárólag hátlapi kamera használata esetén érhető el.
A Makrókamera az apró részleteket is hangsúlyossá teszi
Szuperstabil felvételek a hétköznapi tevékenységekről
A Galaxy A71 az Ultraszéles kamera és a prediktív szoftver együttesével olyan felvételeket készít, mint egy kiváló minőségű akciókamera. A Szuperstabil funkció egyenletessé teszi élő videóid, még akkor is, amikor az út rázós.
Szuperstabil felvételek a hétköznapi tevékenységekről
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **A felvétel minősége függ a rögzítés körülményeitől, a felvételen szereplő tárgyaktól, a fókuszon kívül elhelyezkedő vagy mozgó tárgyaktól. ***A Zoom funkció nem támogatott. A képstabilizátor teljesítménye függ a fényviszonyoktól. ****Full HD-ban, Ultraszéles látószögű kamerával készített felvételek esetén érhető el.
A Szelfi fókusz rád összpontosít szelfikészítéskor
Nem is kérdés, hogy azt szeretnéd, a szelfiken jól nézz ki. Az ellenállhatatlan nappali fotókért a Galaxy A71 32 MP-es előlapi kamerája tiszta, nagy felbontású fotókat biztosít számodra. A Szelfi fókusz finoman elmossa a hátteret, hogy te magad kerülj a középpontba.
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak.
A Szelfi fókusz rád összpontosít szelfikészítéskor
Prémium tárhely plusz költségek nélkül
A Galaxy A71 tárhelye gyors feldolgozású és tágas, így mindig a jelenre fókuszálhatsz. A fejlett nyolcmagos processzor az akár 8 GB RAM-mal kiegyensúlyozott, hatékony teljesítményt nyújt. Tölts le többet és törölj kevesebbet a 128 GB-os belső tárhellyel. Növeld a tárhelyed méretét az 512 GB-os microSD kártyával.
Prémium tárhely plusz költségek nélkül
*A készülék- és képernyőképek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **A RAM és a belső memória mérete országonként eltérő lehet. ***A microSD kártya külön vásárolható meg. ****A ténylegesen elérhető tárhely mérete függ az előre telepített szoftvertől.
Játssz tovább és hatékonyabban a Gamer Boosterrel
Maximalizáld a teljesítményt a Game Boosterrel. Zárd ki a zavaró tényezőket és fókuszálj a játékra a dedikált felhasználói felülettel és a könnyen elérhető menüvel. A Frame Boosterrel a grafikák simábbak, a mozdulatok pedig életszerűk. Játék közben a legjobbat hozhatod ki magadból, mivel a Game Booster megtanulja a használati szokásaid, és ennek megfelelően optimalizálja az akkumulátort, a hőmérsékletet és a memóriát.
Játssz tovább és hatékonyabban a Gamer Boosterrel
*A készülék- és képernyőképek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak.
A védelmi szintű biztonság mindenkinek elérhető
A telefon hardverébe és szoftverébe épített Samsung Knox a bekapcsolás pillanatától védi a készüléked. Többszintű biztonságot nyújtva megvédi a legérzékenyebb adataid a rosszindulatú fenyegetésektől.
A védelmi szintű biztonság mindenkinek elérhető
Az ujjlenyomatod a kulcs
A Galaxy A71 csúcstechnológiás biometrikus hitelesítéssel érkezik. A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó könnyű és biztonságos hozzáférést biztosít a telefonodhoz. Egyszerűen csak nyomj a kijelölt ujjlenyomat-olvasó területre a feloldáshoz.
Az ujjlenyomatod a kulcs
Tegyél többet a Bixbyvel
Feature Image 2
Do more with Bixby
A Galaxy A71 alkalmazkodik az életmódodhoz, csökkenti a kékfényt és Éjszakai módra vált, hogy felkészítse a szemed az alváshoz. Lezárt módban tartja készüléked és lejátssza a zenét, amikor autóba ülsz. A My Routine-nal személyre szabhatod a beállításokat.
Feature Image 3
Do more with Bixby
Szerezd meg a szükséges információt gyorsabban a Bixby következő szintű látás intelligenciájával. A Bixby Visiont a kamera alkalmazásba építettük, hogy hatékonyabbá tegyük számodra a mindennapokat. Fordítsd le az éttermek étlapjait könnyedén és keress rá arra a bútordarabra, amit a buliban láttál egy egészen egyszerű szkenneléssel.
Fókuszálásra optimalizálva
A One UI segít abban, hogy a számodra igazán fontos dolgokra koncentrálhass. A hardver és a szoftver összehangolt működésével, a tartalmakkal és funkciókkal egy ujjlenyomat-olvasásnyira, könnyedén hozzáférhetsz. Használd az Éjszakai módot a sötétben is kényelmes élményért. A tiszta és intuitív látványvilággal a telefonhasználat kiváló élményt jelent.
Fókuszálásra optimalizálva
*A One UI funkcióinak, alkalmazásainak és szolgáltatásainak elérhetősége függ a készüléktől, az operációs rendszer verziójától és az országtól. **A készülék- és képernyőképek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak.
Őrizd meg velünk készüléked kiváló állapotát
Vásárolj Galaxy okostelefont a legnagyobb nyugalommal. A Samsung Members alkalmazás az interaktív diagnosztikával és optimalizálással emelheted a készüléked teljesítményét, miközben a segélyvonalunk segít a hibaelhárításban, amikor extra segítségre van szükséged.
Őrizd meg velünk készüléked kiváló állapotát
*A Samsung Members alkalmazás funkcióinak és jellemzőinek elérhetősége országonként és készülékenként eltérő lehet. **A készülék- és képernyőképek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak.
Ismerd meg az új Galaxy A szériát, és találd meg a hozzád illőt
Bemutatjuk A szériát, amellyel a mai generáció azt teheti, amelyre mások nem képesek. Ismerd meg az új Galaxy A szériát. Add tovább a pillanatot.
Cseréld le Galaxy J telefonod egy új Galaxy A szériás okostelefonra
Összegyűjtöttünk mindent, amit a J szériában szerettél és megalkottuk a Galaxy A széria felfrissült kínálatát. Ismerd meg miként optimalizáltuk napjaink igényeire a J szériát.
Tapasztald meg a legújabb Galaxy élményt okostelefonodon! Frissítsd a szoftvert, és fedezd fel az elérhető új funkciókat!
  • Okos felvétel
    A jó még jobb lett. Nyomj a zárszerkezet ikonra, mozogjon legalább 3 másodpercig, de legfeljebb 10 másodpercig, hogy rögzítsd a teljes jelenetet, majd nézd meg a Galériában a különböző, automatikusan létrehozott formátumokat.¹
  • Éjszakai hyperlapse
    Változtasd meg az éjszakai fényképezés módját! A hosszú expozíciós felvételek másodpercét fény- és mozgáspályákkal rendelkező videóművészeti alkotásokká változtatja át.
  • Egyedi filter
    Teljesen új dinamikát adhatsz fotóidnak. Változtasd meg kedvenc képeid színét a filterrel, amelyet hozzáadhatsz fotóidhoz!
  • Gyors megosztás
    A megosztás még könnyebbé vált. Nézd meg, hogy a névjegyben szereplők közül ki van a közelben, és válaszd ki a megfelelőt a megosztás megkezdéséhez! Nincs szükség párosításra.²
  • Zene megosztása
    A Zene megosztása lehetővé teszi a zökkenőmentes csatlakozást a barátod Bluetooth-szal párosított telefonjához, a csatlakoztatott hangszórón történő zenelejátszás érdekében — nincs szükség kiegészítő kábelre.
Prev Next
1. Az Okos felvétel mennyisége és minősége az eredeti rögzítés alapján eltérő lehet. 2. Elérhető korábbi Galaxy szériás készülékeken is Android 10-re történú frissítés után, ha a Gyors megosztás funkció be van kapcsolva. *A frissítés ütemezése országonként változhat.
Terjeszd ki a látószöget az Ultraszéles látószögű kamerával
Rögzítsd a világ egy nagyobb szeletét az Ultraszéles látószögű kamera szélesebb látószögével. A 123 fokos látószög az emberéhez hasonló, ez pedig azt is jelenti, hogy kevesebbet kell forognod, amikor a tökéletes városképet akarod elkészíteni.
feature icon 1
feature icon 2
ㅤ 
ㅤ 
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **Az Ultraszéles élmény (fotó/videó) kizárólag hátlapi kamera esetén érhető el.
Mosd el a hátteret, emeld ki a lényeget!
Az 5 MP-es Mélységérzékelő kamera lehetővé teszi, hogy fotózás előtt vagy után mélységet adj fotóidnak. Csökkenti a háttérzajt a képeiden, hogy azok professzionálisabbak legyenek.
feature icon 1
feature icon 2
ㅤ   
ㅤ   
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak.
Galaxy A71 (Dual SIM)
2.2GHz, 1.8GHz
CPU sebesség
179
Súly (g)
Maximum 107
Audio lejátszási idő (óra)
Nyolcmagos
CPU típus
MÉG TÖBB SPECIFIKÁCIÓ
  • CPU sebesség
    2.2GHz, 1.8GHz
  • Súly (g)
    179
  • Audio lejátszási idő (óra)
    Maximum 107
Processzor
  • CPU típus
    Nyolcmagos
Kijelző
  • Méret
    169.5mm (6.7" teljes téglalap) / 167.1mm (6.6" lekerekített sarkokkal)
  • Felbontás
    1080 x 2400 (FHD+)
  • Technológia
    Super AMOLED Plus
  • Színmélység
    16M
Kamera
  • Hátlapi kamera - felbontás (Többféle érték)
    64.0 MP + 12.0 MP + 5.0 MP + 5.0 MP
  • Hátlapi kamera - F szám (Többféle érték)
    F1.8 , F2.2 , F2.2 , F2.4
  • Hátlapi kamera - Autofókusz
    Igen
  • Hátlapi kamera - OIS
    Nem
  • Hátlapi kamera Zoom
    Akár 8-szoros digitális zoom
  • Előlapi kamera - felbontás
    32.0 MP
  • Előlapi kamera - F szám
    F2.2
  • Előlapi kamera - Autofókusz
    Nem
  • Előlapi kamera - OIS
    Nem
  • Hátlapi kamera - vaku
    Igen
  • Előlapi kamera - vaku
    Nem
  • Videofelvétel felbontás
    UHD 4K (3840 x 2160) @30fps
  • Szuperlassított felvétel
    240fps @HD
Tárhely/Memória
  • Memória (GB)
    6
  • Tárhely (GB)
    128
  • Elérhető Tárhely* (GB)
    106.1
  • Külső tárhely támogatással
    MicroSD (512GB-ig)
Hálózat
  • SIM kártyák száma
    Dual-SIM
  • SIM-kártya típusa
    Nano-SIM (4FF)
  • SIM bemenet típusa
    SIM 1 + SIM 2 + MicroSD
  • Infra
    2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD
  • 2G (GSM)
    GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900
  • 3G (UMTS)
    B1(2100), B2(1900), B4 (AWS), B5(850), B8(900)
  • 4G FDD LTE
    B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850), B7(2600), B8(900), B12(700), B13(700), B17(700), B20(800), B28(700), B66(AWS-3)
  • 4G TDD LTE
    B38(2600), B40(2300), B41(2500)
Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat
  • ANT+
    Igen
  • USB Interfész
    C-típusú USB
  • USB verzió
    USB 2.0
  • Helymeghatározás
    GPS, Glonass, Beidou, Galileo
  • Fülhallgató
    3.5mm Stereo
  • Wi-Fi
    802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80
  • Wi-Fi Direct
    Igen
  • Bluetooth verzió
    Bluetooth v5.0 (LE max 2 Mbps)
  • NFC
    Igen
  • PC Szinkronizálás
    Smart Switch (PC verzió)
Operációs rendszer
  • Android
Általános információ
  • Forma
    Érintőképernyős
Szenzorok
  • Gyorsulásmérő, Ujjlenyomat szenzor, Gyro érzékelő, Geomágneses szenzor, Hall-érzékelő, RGB Fényérzékelő, Közelségérzékelő
Fizikai tulajdonságok
  • Méretek (Ma x Szé x Mé, mm)
    163.6 x 76.0 x 7.7
Akkumulátor
  • Internet használati idő (LTE) (óra)
    Maximum 16
  • Internet használati idő (Wi-Fi) (óra)
    Maximum 16
  • Videó lejátszási idő (óra)
    Maximum 24
  • Akkumulátor kapacitás (mAh, átlagos)
    4500
  • Cserélhető
    Nem
  • Beszélgetési idő (4G LTE) (óra)
    Maximum 42
Audio és Video
  • Sztereó támogatás
    Nem
  • Támogatott videoformátumok
    MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Támogatott videofelbontás
    UHD 4K (3840 x 2160)@30fps
  • Támogatott audioformátumok
    MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Szolgáltatások és alkalmazások
  • Viselhető eszközök támogatás
    Galaxy Buds, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Gear Circle (Menedzser támogatás), Gear Fit, Gear Fit2, Gear Fit2 Pro, Gear Sport, Gear1, Gear2, Gear2 Neo, Gear S, Gear S2, Gear S3, Gear IconX, Gear IconX (2018), Gear 360, Gear 360 (2017)
  • Samsung DeX támogatás
    Nem
  • Mobil TV
    Nem
Powered by Flixmedia
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk: https://www.flixmedia.com/privacy-notice