55" The Frame LS03T QLED 4K Smart TV Művészeti móddal
Dokumentumok
Document Image 1
2023.11.14
common-energylabel-qe55ls03tauxxh-energylabel Document with Grade G
(Energy Label document with Grade G)
208.65KB
 
55" The Frame LS03T QLED 4K Smart TV Művészeti móddal
Keretszerű kialakítás
Személyre szabható keret
Művészeti mód
QLED technológia
Bekapcsolva TV, kikapcsolva műalkotás.
„…a Művészet mód és a kiváló képminőség teszi egyedivé."
55" The Frame QLED Smart 4K UHD TV (2019), USA, samsung.com
Úgy alkottuk meg, hogy keretként nézzen ki
A The Frame TV elegáns, modern kerettel rendelkezik, amely tökéletesen harmonizál a berendezéssel. Nem csak nagyobb teret biztosít számodra, de művészeti alkotásként a személyes galériát részévé válik.
Alakítsd stílusodnak megfelelően!
Személyre szabható keret
A The Frame különböző színű, személyre szabható kereteket kínál. Válaszd a latóterednek, ízlésednek vagy művészeti alkotásaidnak megfelelő keretet — a mágnesek biztosítják a különböző stílusú keretek le- és felszerelését.
Alakítsd stílusodnak megfelelően!
*A személyre szabható keretek külön vásárolhatók meg. Az elérhető színek régiónként eltérők lehetnek.
Kapcsold ki, tedd művészibbé a lakótered!
Tapasztald meg saját műgyűjteményed megjelenítésének újszerű módját a műalkotásoktól kezdve kedvenc, saját fotóidig! Bekapcsolt állapotában lenyűgöző TV, kikapcsolva pedig műalkotás.
Ismerd meg a világot a QLED technológiáján keresztül!
A Samsung Quantum Dot technológiája 100%-os színgazdagságot biztosít, míg a Dual LED technológia növeli a kontrasztot a háttérvilágítás hőmérsékletének megfelelően az optimális színárnyalat elérése érdekében. Ebben az összeállításban valósághű színek tárulnak eléd, amelyek megőrzik a részletgazdagságot és textúrákat, széles látószögből is.
*A QLED igazolást kapott a világszínvonalú tesztelési és tanúsítási szövetségtől, a Verband Deutscher Elektrotechniker-től (VDE), hogy képes 100% -os színgazdagságot előállítani. *QLED: Samsung QLED Quantum dot alapú TV.
Akár egy valós festmény
Tökéletesen illeszkedő falikonzol
A The Frame felszerelése egyszerű és gyors, az ideális kialakítás érdekében oldalra, hátra vagy előre kell dönteni. Minden oldalról lenyűgöző és tökéletesen belesimul a környezetébe.
*A TV hátsó részétől mérve, a rés a telepítéstől és a fal típusától függően eltérő lehet. *Kisebb rés előfordulhat a fal és a TV között, amennyiben a fal nem 100%-ban sík, vagy nem megfelelően alakították ki. *A tényleges döntési szög a termék méretétől függően változhat.
Play Video
A rendezettség látványa
Egyetlen láthatatlan csatlakozás
Tökéletes rendezettség a The Frame körül. Egyetlen láthatatlan csatlakozás elrejti a kábeleket, a One Connect Boxszal minden eszközöd csatlakoztathatod kusza kábelek nélkül.
*Eszközeidet csatlakoztatnod kell a One Connect Boxhoz. *Kizárlólag kompatibilis eszközökkel máködik.
A rendezettség látványa
Bárhová helyezheted a szobában
Állványos lehetőségek
Ne csak a falra helyezésben gondolkodj! Az állvány opciókkal a The Frame a lakás különböző pontjaira helyezhető, stílusodnak, lakásod belső kialakításának megfelelően.
*A Stúdió állvány külön vásárolható meg. *A Stúdió állvány elérhetősége a régió és a TV méretének függvényében eltérő lehet. A (VG-SEST11K) The Frame érhető el Stúdió állvánnyal.
Bárhová helyezheted a szobában
Világszínvonalú galériákat hozunk el számodra
Art Store
Indítsd el a próbaidőszakot a The Frame-n és fedezd fel az Art Store-ban elérhető lenyűgöző tartalmakat! Amint teljes jogú taggá válasz, korlátlan hozzáférést kapsz a művészeti gyűjteményhez és fotókhoz, a klasszikusoktól a kortársig.
Világszínvonalú galériákat hozunk el számodra
A világ legnagyobb műgyűjteménye egy TV-n
*A szolgáltatás régiónként eltérő lehet.
Élvezd a személyre szabott művészetet!
Auto Curation funkció
A The Frame felismeri az ízlésed és automatikusan ajánl alkotásokat, amelyeket szívesen látnál a faladon. Tájékoztat az új és népszerű alkotásokról.
Élvezd a személyre szabott művészetet!
*A felhasználói élmény eltérő lehet.
Gyűjtsd a kedvenceid!
Kedvencek
Hozd létre személyre szabott galériád és használd kedvenc darabjaid a nappalidban! Válaszd ki, jelöld ki kedvenc alkotásaid és nézd meg őket egy helyen!
Gyűjtsd a kedvenceid!
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak és a jobb megértést szolgálják.
Foglald keretbe kedvenc pillanataid!
Gyűjteményem
Könnyedén feltöltheted és megjelenítheted saját fotóid vagy a legfrissebb családi portrét. Egyszerűen csak küldd át fotóid a The Frame TV-re okostelefonod vagy egy USB segítségével!
Foglald keretbe kedvenc pillanataid!
*A saját The Frame TV-re feltöltött fotók eredeti felbontásban jelennek meg. A 4K (3840*2160 pixel) és afölötti felbontású képek megjelenítését ajnáljuk. *Kizárólag kompatibilis készülékekkel.
Adj művészi szűrőt fotóihoz!
Szűrők
Alakítsd fotóid műalkotásokká! Hat filter közül választhatsz, amelyek egyediséget adnak fotóidnak és még jobban mutatnak a falon.
Adj művészi szűrőt fotóihoz!
*A felhasználói élmény eltérő lehet.
A te műved, a te módod!
Matt lehetőségek
A The Frame személyre szabásának több módja is van. A Művészeti móddal 7 különböző elrendezési stílus és 10 különböző színű paletta közül választhatsz. Állítsd be hangulatodnak megfelelően a galériát, amelyen a műalkotások és fotóid is jól mutatnak!
A te műved, a te módod!
Érzékeli a fényt az ideális fényerősség érdekében
Fényérzékelő
A Fényérzékelőnek köszönhetően alkotásaid mindig megfelelően látszódnak. Felismeri a környezeti fényt és a természetes látvány érdekében automatikusan optimalizálja a képernyő fényerejét és a színárnyalatokat.
*A Fényérzékelő szenzor akkor működik, amikor a Művészeti mód be van kapcsolva. A teljesítmény a fényviszonyoknak megfelelően változhat.
Play Video
Play Video
Érzékeli a jelenléted
Mozgásérzékelő
A Mozgásérzékelő felismeri, amikor a TV közelében jársz és a TV kijelzője automatikusan műalkotássá változik, így élvezheted kedvenc alkotásod látványát. Amikor a TV úgy érzékeli, hogy nem vagy a közelben, az energiatakarékosság érdekében kikapcsol.
*A Mozgásérzékelő szenzor akkor működik, amikor a Művészeti mód be van kapcsolva. A teljesítmény a fényviszonyoknak megfelelően változhat.
Több, mint egy fekete képernyő
Háttér mód +
A Háttér mód lehetővé teszi, hogy megváltoztasd azt, amit a képernyőt látsz. Állítsd be és láthatod az órát, az időjárást és a hírek szalagcímeit minden alkalommal, amikor a kijelzőre pillantasz! Vagy csak hagyd, hogy a The Frame harmonizáljon a fal színével és mintázatával és virtuálisan beleolvadjon környezetébe! Te döntesz, hogy melyik tetszik jobban!
Több, mint egy fekete képernyő
*A Háttér mód szolgáltatás régiónként eltérő lehet. *A Háttér funkció pontossága függ a TV elhelyezkedésétől, a fal kialakításától, mintájától és/vagy színétől.
Optimalizált kép a különböző fényviszonyoknak megfelelően
Adaptív kép
A The Frame intelligensen elemzi a szoba fényiszonyait a videó tartalmát, automatikusan beállítja az optimális fényerőt és kontrasztot, így képeid természetesnek hatnak függetlenül attól, hogy a fények miként változnak. Ülj le, dőlj hátra és hagyd, hogy a The Frame tegye a dolgát!
Optimalizált kép a különböző fényviszonyoknak megfelelően
Play Video
Ne maradj le a párbeszédről!
Active Voice Amplifier (AVA) /Adaptív hangerőszabályozás
Ezentúl nem kell aggódnod amiatt, hogy lemaradsz a jelenetekben zajló párbeszédekről. Az Active Voice Amplifier valós időben érzékeli a környezeti zajokat, hogy elkülönítse, növelje és tisztítsa a TV-ben zajló hangokat és párbeszédeket. Nem kell növelned a hangerőt, mert egyetlen szóról sem fogsz lemaradni.
A tévézés számtalan élménye
Minden eddiginél egyszerűbb és okosabb. Élvezd az okostelefonodon futó tartalmakat a TV-n, irányítsd a tévéd hanggal és merülj el a tartalmakban egyetlen kattintással. A The Frame TV-t számos olyan funcióval láttuk el, amelyek egyszerűbb és szórakoztatóbb látványt nyújtanak számodra.
*Az okos szolgáltatások és a grafikus felhasználói felület (GUI) a modelltől, régiótól, nyelvtől és mobilkészüléktől függően változhat. *Samsung Account szükséges a TV beállításához. *A felhasználói felület eltérő lehet. *Előfordulhat, hogy összekapcsolt készülékek esetén az egyes funkciók vagy jellemzők nem támogatottak vagy nem elérhetők. *A „Kapcsold be a TV-t" funkció támogatottsága készülékenként eltérő lehet.
A látványtól a tapasztalásig
Telefon tükrözése
Kezdd el nézni kedvenc műsorod az okostelefonodon és folytasd a The Frame TV-n. A telefonon látható tartalom tükrözéséhez SmartThingset használ és akár Apple készülékeddel is tudod párosítani az AirPlay 2 segítségével.
A látványtól a tapasztalásig
Nyomj a képernyő tükrözésére
Koppintás a nézetre
Filmjeid vagy zenéid tükrözése az okostelefonodról a The Frame-re csupán egyetlen mozdulatot igényel. Amikor a The Frame-re nyomsz az okostelefonoddal, akkor a The Frame automatikusan érzékeli a gombnyomást és automatikusan tükrözi a tartalmat. Gyorsan és könnyedén válthatsz a The Frame-re és élvezheted a tartalmat.
*Kizárólag kompatibilis eszközökkel. *A szolgáltatás kizárólag akkor működik, ha a telefon be van kapcsolva.
Nyomj a képernyő tükrözésére
Tapasztalj meg több dolgot egyidejűleg
Osztott képernyő
Oszd fel a The Frame képernyőjét, így egyidejűleg tudod nézni a TV-ben futó tartalmat és követni az okostelefonodon zajló folyamatokat! Egyszerűen csak csatlakoztasd okostelefonod a TV-dhez és szabd személyre a videó méretét és audio beállításait igényeidnek megfelelően, így egyidejűleg több tartalmat is élvezhetsz. A The Frame-en olyan a megjelenítés, amilyennek szeretnéd.
Tapasztalj meg több dolgot egyidejűleg
*Fenntartjuk a jogot az elérhető technológia, funkciók, grafikus felhasználói felület (GUI) és a jellemzők régiónkénti, szolgáltatónkénti, hálózati környezettől függő, termékenkénti megváltoztatására, előzetes tájékoztatás nélkül. *Minden eszköznek csatlakoznia kell a Wi-Fi-re vagy egyéb vezeték nélküli hálózatra. *Kizárólag kompatibilis eszközökkel.
Könnyű hangirányítás
Többféle hangasszisztens (A funkció elérhetősége régiónként eltérő lehet. Használad előtt ellenőrizd!)
A The Frame maga a tökéletes hallgatóság. A beépített hangasszisztensekkel a Samsung Bixbyjével vagy az Amazon Alexával a The Frame-t a hangoddal tudod irányítani. Válts a csatorák között, szabályozd a hangerőt és számos egyéb dolgot tehetsz. Csak mondd a The Frame-nek, hogy mire van szükséged és megteszi.
*A képek szimuláltak és kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. *Fenntartjuk a jogot az elérhető technológia, funkciók, grafikus felhasználói felület (GUI) és a jellemzők régiónkénti, szolgáltatónkénti, hálózati környezettől függő, termékenkénti megváltoztatására, előzetes tájékoztatás nélkül. A szolgáltatás működése előzetes tájékoztatás nélkül megváltozhat. *A felhasználói élmény eltérő lehet. *Amazon, Alexa és minden ehhez tartozó, kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. és leányvállalatainak védjegye. *A hangalapú utasítás a távirányítón keresztül működik.
Bixby
(A szolgáltatás elérhetősége régiónként eltérő lehet. Használat előtt ellenőrizd!)
Beszélhetsz a The Frame-mel. A Bixby hangasszisztens a The Frame vezérlésén. Csak kérj és kapj többet!
Bixby
Tökéletesen integrált, könnyen használható
Okos távirányító / SmartThings alkalmazás / Smart Hub
A The Frame frissességet ad digitális életednek. Az Okos távirányító és a SmartThings alkalmazá lehetővé teszi az összekapcsolt eszközeid könnyű irányítását és a hozzájuk való hozzáférést. A Smart Hub segítségével könnyen kereshetsz tartalmakra, böngészhetsz az interneten és fedezhetsz fel új alkalmazásokat.
*Minden eszköznek csatlakoznia kell a Wi-Fi-re vagy egyéb vezeték nélküli hálózatra. *A SmartThings alkalmazás letöltése és telepítése szükséges. *A SmartThingsen belüli működés érdekében minden készüléket ugyanabba a Samsung Accountba kell regisztrálni. *Fenntartjuk a jogot az elérhető technológia, funkciók, grafikus felhasználói felület (GUI) és az okos funkciók régiónkénti, szolgáltatónkénti, hálózati környezettől függő, okostelefononkénti vagy TV készülékenkénti megváltoztatására, előzetes tájékoztatás nélkül.
Tökéletesen integrált, könnyen használható
Hirdetések és ajánlások a Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön
A Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön - beleértve az okostévéket is - hirdetések és ajánlások jelennek meg a felhasználók számára, amelyek segítik őket a tartalmak, alkalmazások és márkák felfedezésében. Ezek a hirdetések alkalmazáscsempék (ún. Ad Tile) vagy bannerek formájában, illetve egyes Samsung alkalmazásokon belül jelenhetnek meg.

A felhasználó a Privacy Choice alkalmazáson keresztül bármikor egyszerűen kikapcsolhatja az érdeklődésalapú hirdetések fogadását; ezzel együtt általános jellegű hirdetések továbbra is megjelenhetnek. A hirdetések elérhetősége, a hirdetési formátum és a hirdetési kampányok régiónként, modellenként és modellévenként változhatnak.
Hirdetések és ajánlások a Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön
*További információért kérjük, látogass el a http://smarthub.termsnprivacy.com weboldalra.
*A valós termék eltérhet a képen láthatótól. Nézd meg a képgalériánkat! *A képernyő egy állványon, enyhe szögben hátra döntve. Ez a dőlésszög nem állítható.
Tegyél még többet a The Frame TV-vel a Samsung SmartThings alkalmazás használatakor.
  • TOVÁBB A GOOGLE PLAYRE
  • TOVÁBB AZ APP STORE-RA
  • TOVÁBB A GALAXY STORE-RA
Prev Next
*Ennek a funkciónak a támogatottsága Samsung mobiltelefonokra korlátozódik. *Előfordulhat, hogy néhány alkalmazás nem elérhető a termékbevezetéskor. Harmadik felek bármikor eltávolíthatják az általuk szolgáltatott alkalmazásokat a Smart TV felületről vagy leállíthatja a tartalmak frissítését. *Minden készüléknek csatlakoznia kell a Wi-Fi-re vagy egyéb vezeték nélküli hálózatra.
Megismernéd a többi TV-t is?
Nézz körül a Samsung TV termékek gyűjtőoldalán!
Ismerd meg a többi QLED TV, The Frame TV, Serif TV, Premium UHD TV, UHD TV, Full HD TV és HD Ready TV készülékeinket! Válogass kedvedre a Szuper Nagy TV kategórián belül!
Megismernéd a többi TV-t is?
55" The Frame LS03T QLED 4K Smart TV Művészeti móddal
55" The Frame LS03T QLED 4K Smart TV Művészeti móddal
3,840 x 2,160
Felbontás
Quantum HDR
HDR (High Dynamic Range)
Quantum Processzor 4K
Képjavító elektronika
Supreme UHD Dimming
Micro Dimming
MÉG TÖBB SPECIFIKÁCIÓ
  • Felbontás
    3,840 x 2,160
  • HDR (High Dynamic Range)
    Quantum HDR
  • Képjavító elektronika
    Quantum Processzor 4K
  • Micro Dimming
    Supreme UHD Dimming
Termék
  • QLED
Sorozat
  • LS
Kijelző
  • Képernyő mérete
    55"
Videó
  • Képmotor
    Quantum Processzor 4K
  • Adaptív Kép
    Igen
  • PQI (Picture Quality Index)
    3400
  • HDR 10+
    Igen
  • MI felskálázás
    Igen
  • HLG (Hybrid Log Gamma)
    Igen
  • Kontraszt
    Mega Kontraszt
  • Szín
    100%-os színérték Quantum Dottal
  • Dual LED
    Igen
  • Perspektíva
    Széles látószög
  • Kontraszt fokozás
    Igen
  • Film mód
    Igen
  • Természetes mód
    Igen
Hang
  • Dolby Digital Plus
    Igen
  • Adaptív hangerőszabályozás
    Igen
  • Adaptív Hang
    Adaptív hang+
  • Párbeszéd feljavítás
    Igen
  • Audio Előválasztási Leírás
    Igen
  • Hangteljesítmény (RMS)
    40W
  • Hangszóró típusa
    2.2CH
  • Mélynyomó
    Igen
Intelligens szolgáltatás
  • Samsung SMART TV
    Smart / Okos
  • Operációs rendszer
    Tizen™
  • Bixby
    Angol (US), Koreai, Angol (UK), Francia, Német, Olasz, Spanyol, Angol (indiai) (a funkciók nyelvenként eltérők lehetnek)
  • TV Plus
    Igen (kizárólag GB/FR/DE/IT/ES/AT/CH)
  • Webböngésző
    Igen
  • SmartThings App Támogatás
    Igen
  • SmartThings
    Igen
  • Galéria
    Igen
Okos funkció
  • TV Mobilra tükrözése
    Igen
  • Mobil TV-re tükrözése, DLNA
    Igen
  • Koppintás a nézetre
    Igen
  • Osztott képernyő
    Igen
  • Távoli hozzáférés
    Igen
  • 360°-os Videólejátszás
    Igen
  • 360°-os Kamera
    Igen
  • WiFi Direkt
    Igen
  • TV hang Mobilra tükrözése
    Igen
  • Hangtükrözés
    Igen
  • Háttér mód
    Háttér mód+
Tuner/Műsorszórás
  • Digitális műsorszolgáltatás
    DVB-T2CS2
  • Analóg hangoló
    Igen
  • CI (közös interfész)
    CI+(1.4)
  • Műsorszórás
    HbbTV 2.0.1(IT,GB,DE,ES)/HbbTV 1.5(CZ,SK,AT,FR,FI,EE,GR,SI,HR)/HbbTV 1.0(PL,HU,CH,BE,NL,LU,PT,DK)/MHEG 5(GB,IE)
  • TV Key
    Igen
Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat
  • HDMI
    4
  • USB
    2
  • Ethernet (LAN)
    Igen
  • Digitális hangkimenet (optikai)
    1
  • RF bemenet (földi /kábel bemenet)
    1/1 (földfelszíni sugárzás esetén)/1
  • Ex-Link ( RS-232C )
    1
  • CI foglalat
    1
  • HDMI A / visszatérő Ch. Támogatás
    Igen
  • eARC
    Igen
  • HDMI Quick Switch
    Igen
  • Beépített Wi-Fi
    Igen (WiFi5)
  • Bluetooth
    Igen (BT4.2)
  • Anynet+ (HDMI-CEC)
    Igen
Kialakítás
  • Kialakítás
    Frame Edge
  • Káva típus
    VNB
  • Kialakítás
    Normal
  • Előlap színe
    Fekete
  • Állvány típusa
    Egyszerű
  • Talp színe
    Fekete
További tulajdonságok
  • Művészeti mód (The Frame)
    Igen
  • Mozgásérzékelő (Frame)
    Igen
  • Háttér Mód Fényerő/Szín érzékelő
    Fényerő érzékelés
  • Digitális tiszta kép
    Igen
  • Automatikus csatornakeresés
    Igen
  • Képaláírás (felirat)
    Igen
  • Connect Share™ (HDD)
    Igen
  • ConnectShare™ (USB 2.0)
    Igen
  • EPG
    Igen
  • Műsor felvétel
    Igen (kivéve IT)
  • Játék mód
    Igen (Auto Game Mode (ALLM), Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Környezeti hangzás, 4K@120Hz (HDMI Port 4))
  • Freesync
    FreeSync Premium
  • OSD nyelv
    27 európai nyelv + orosz (kizárólag a hálózathoz csatlakoztatva Észtország, Lettország és Litvánia területén)
  • BT HID támogatás
    Igen
  • USB HID támogatás
    Igen
  • Teletext (TTX)
    Igen
  • Időeltolás
    Igen (kivéve IT)
  • IPv6 Támogatás
    Igen
  • MBR támogatás
    Igen
Akadálymentesítés
  • Kisegítő lehetőségek - TV távirányító leírás / Menü leírás
    (angol [brit], német, francia, spanyol, olasz, holland, lengyel, dán, svéd, finn, norvég, portugál, orosz [kizárólag a hálózathoz csatlakoztatva Észtország, Lettország és Litvánia területén])
  • Kisegítő lehetőségek - Egyéb
    Nagyítás / Magas kontraszt / Több kimenetű audio / See Colors / Negatív színek / Szürkeárnyalat / Jelnyelv nagyítás / Lassú gomb visszajátszás / Automatikus jelnyelv felismerés nagyítás
Energia & Öko megoldás
  • Ökoérzékelő
    Igen
  • Tápegység
    AC220-240V 50/60Hz
  • Energiafogyasztás (Maximum)
    130 W
  • Energiahatékonysági osztály
    G
  • Energiafogyasztás ( készenléti üzemmódban)
    0.50 W
  • Energiafogyasztás (Energiatakarékos mód)
    58.6 W
  • Energiafogyasztás (Általános)
    140 W
  • Automata kikapcsolás
    Igen
Méretek
  • Csomagméret (Szé x Ma x Mé)
    1392 x 846 x 227 mm
  • Készülék mérete talppal (Szé x Ma x Mé)
    1235.0 x 753.4 x 213.9 mm
  • Készülék mérete talp nélkül (Szé x Ma x Mé)
    1235.0 x 706.3 x 45.8 mm
  • Talp (Basic) (Szé x Mé)
    1020.5 x 213.9 mm
Súly
  • Csomag súlya
    31.70 kg
  • Súly talppal
    19.40 kg
  • Beállított súly állvány nélkül
    19.2 kg
Tartozék
  • Távirányító
    TM2050A(Fehér)
  • Elemek távirányítóhoz
    Igen
  • Samsung Smart Control
    Igen
  • Tökéletesen illeszkedő fali konzol
    A csomag tartalmazza
  • Választható Állvány (Y20 Studio)
    Igen
  • Opcionális One Connect kábel támogatás
    Igen
  • Vesa fali konzol
    Támogatott
  • Keret Frame TV-készülékhez
    Támogatott
  • Használati utasítás
    Igen
  • E-kézikönyv
    Elérhető
  • Hálózati kábel
    Igen
Powered by Flixmedia
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk: https://www.flixmedia.com/privacy-notice